- הוסף לסימניות
איך אפשר לכווץ PDF במינמום משקל, כדי לשלוח את זה במייל (בלי ארכיונים ושטויות של צירופי קבצים) - רק קובץ ששוקל מעט מאוד
בתודה
בתודה
טוב מוזר אני חושבת שזה דבר מוד פשוט מה עם כל העלונים שמעבירים דרך המייל ומה עם קורות חיים שאנשים שולחים דרך GMAIL ברור שיש לזה פתרון (ואני נתקלת בזה די הרבה זה לא חד פעמי)נכתב ע"י מיכל123;843108:זה מזכיר לי את ההיא שביקשה בתחנונים שהיא צריכה להעביר קובץ לחברה שלה ויש לה רק דיסקט של 1.44, איך אפשר לכווץ את הקבצים ? והתשובה שלי הייתה, עדיף לי לתרום לך דיסק אן קי שעולה 20 ש"ח מאשר להשקיע את הזמן עבור דברים כגון אלו...
עברו חלפו מהעולם הזמנים האלו של כיווץ PDF, היום הנושא הוא איך לכווץ קבצי וידאו.
ואם אף אחד לא יכול לעזור, כנראה זה נובע מחוסר ידיעה, ולא מתוך חוסר רצון לעזור, פרוג משופעת באנשים טובים שעוזרים כמעט בכל תחום.
או את מתחילה להיות ענינית יותר, מה זה בדיוק?נכתב ע"י אודל12;843143:ניסית דרך הדיסטילר?
אם את מנסה לייצא דרך האינדיזיין זה לא יעזור - זה עושה אותה עבודה בדיוק כמו הייצוא הרגיל.נכתב ע"י לגעת בנקודה;843194:או את מתחילה להיות ענינית יותר, מה זה בדיוק?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים