כללי PDF במייל

• הוסף לסימניות
איך אפשר לכווץ PDF במינמום משקל, כדי לשלוח את זה במייל (בלי ארכיונים ושטויות של צירופי קבצים) - רק קובץ ששוקל מעט מאוד
בתודה

• הוסף לסימניות
אפשר כשסוגרים ל PDF לבקש ישר שיצור "הקובץ במשקל הנמוך ביותר", בהגדרות של ה PDF למעלה ..

• הוסף לסימניות
תודה אבל לא חידשת לי שום דבר - זה עדיין לא מספיק לי

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה בל יש קבצים שהוא לא מוכן לכווץ (יכול להיות בגלל שיש בזה יותר מעמוד אחת או ולי בגלל שהוא מוגן ?)

אגב אשמח לשמוע בדיוק איך לעשות את זה (למשקל הכי נמוך)

• הוסף לסימניות
יש איזה שהוא סיבה להתעקש ולא לעבוד עם דרופבוקס ודומיו ?

• הוסף לסימניות
יש לי אינטרנט חסום (אני יכולה להתחבר רק ב"פראג" ג'מבו מייל ו gmail)
יש אנשים שיש להם רק דואר אלקטרוני... אי אפשר להעביר להם דרך שירותים אחרים...

• הוסף לסימניות
אשריך ואשרי חלקך, אם את גסורה באמצעות נתיב או רימון, את יכולה לפתוח בשקט את 'דרופבוקס', מתקינים את זה פעם אחת, ואח"כ לא נוגעים בכלל באינטרנט, הוא עובד לבד, ודרכו אפשר לשלוח באמצעות המייל מה שרוצים.

• הוסף לסימניות
תודה
ואם אני צריכה לשלוח לאנשים שיש להם רק דואר אלקטרוני?
בכל אופן זה עדיין לא פותר לי את הבעיה של הכיווץ (בקשר לאפשריות שליחה אני מסתדרת מציון...)
נו----בדבר כל כך פשוט/נפוץ אף אחת לא יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי את ההיא שביקשה בתחנונים שהיא צריכה להעביר קובץ לחברה שלה ויש לה רק דיסקט של 1.44, איך אפשר לכווץ את הקבצים ? והתשובה שלי הייתה, עדיף לי לתרום לך דיסק אן קי שעולה 20 ש"ח מאשר להשקיע את הזמן עבור דברים כגון אלו...
עברו חלפו מהעולם הזמנים האלו של כיווץ PDF, היום הנושא הוא איך לכווץ קבצי וידאו.

ואם אף אחד לא יכול לעזור, כנראה זה נובע מחוסר ידיעה, ולא מתוך חוסר רצון לעזור, פרוג משופעת באנשים טובים שעוזרים כמעט בכל תחום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;843108:
זה מזכיר לי את ההיא שביקשה בתחנונים שהיא צריכה להעביר קובץ לחברה שלה ויש לה רק דיסקט של 1.44, איך אפשר לכווץ את הקבצים ? והתשובה שלי הייתה, עדיף לי לתרום לך דיסק אן קי שעולה 20 ש"ח מאשר להשקיע את הזמן עבור דברים כגון אלו...
עברו חלפו מהעולם הזמנים האלו של כיווץ PDF, היום הנושא הוא איך לכווץ קבצי וידאו.

ואם אף אחד לא יכול לעזור, כנראה זה נובע מחוסר ידיעה, ולא מתוך חוסר רצון לעזור, פרוג משופעת באנשים טובים שעוזרים כמעט בכל תחום.
טוב מוזר אני חושבת שזה דבר מוד פשוט מה עם כל העלונים שמעבירים דרך המייל ומה עם קורות חיים שאנשים שולחים דרך GMAIL ברור שיש לזה פתרון (ואני נתקלת בזה די הרבה זה לא חד פעמי)
אגב עם כיווץ וידאו אני די מסתדרת;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;843194:
או את מתחילה להיות ענינית יותר, מה זה בדיוק?:confused:
אם את מנסה לייצא דרך האינדיזיין זה לא יעזור - זה עושה אותה עבודה בדיוק כמו הייצוא הרגיל.

אם את מנסה לסגור ישירות מפוטושופ - תייבאי את הקובץ לאינדיזיין ותסגרי משם - הקובץ ישקול פחות בצורה משמעותית.
אם עדיין הקובץ גדול לך מידי ואין לך בעיה לוותר על האיכות, יש אפשרות בייצוא לPDF שנקראת compression.
אם תורידי את כל הערכים בפרופורציה ותגדירי איכות נמוכה - הקובץ ישקול פחות.

חשוב לרשום את ההגדרות המקוריות באיזה מקום ולהחזיר אליהן בסגירה לדפוס - כי האינדיזיין שומר אוטומטית את הגדרות סגירת PDF האחרונה.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשטח את התמונה בPDF...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה