כללי PDF לאינדיזיין...?

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום לכולם
איך מחלצים טקסט חי מPDF לאינדיזיין?
(שיהיה ניתן לערוך...)

ניסיתי כמה אפשרויות והוא מייצא את הטקסט הפוך...
אשמח לשמוע לעצתכם...

• הוסף לסימניות
ניסית להעתיק ולהדביק וזה יצא לך הפוך?
אפשר אולי לנסות עם הפוך על הפוך.

• הוסף לסימניות
קטונתי לעזור אבל. אולי לפתוח באילוס ומשם לעביר לאינדיזיין הגיוני.?

• הוסף לסימניות
Save as Word מ-אקרובט -- לא עובד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1392556:
ניסית להעתיק ולהדביק וזה יצא לך הפוך?
אפשר אולי לנסות עם הפוך על הפוך.

כאשר אני מעתיקה ומדביקה
מופיעים לי סימנים לא מזוהים...(פסים,קוים,עיגולים וכו'...)
הפוך על הפוך ניסיתי ולא עזר...

נכתב ע"י chamutal;1392583:
קטונתי לעזור אבל. אולי לפתוח באילוס ומשם לעביר לאינדיזיין הגיוני.?

כאשר אני פותחת באילוס' הטקסט הופך לצורה
אני צריכה את הטקסט חי

נכתב ע"י אריאל וו;1392598:
Save as Word מ-אקרובט -- לא עובד?

כאשר יצאתי לוורד כל הטקסט יצא הפוך
אולי כי הטקסט מעורב באנגלית ועברית יחד...?

תודה לכולם
(השגתי את הקובץ בוורד מהלקוח...)
למה לא מההתחלה..? כי הוא לא מצא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה