כללי PDF -עזרה

• הוסף לסימניות
שמרתי חוברת בPDF והצבעים יוצאים לי שרופים וכהים...למה?
מה אפשר לעשות??
תודה רבה לעונים.

• הוסף לסימניות
איך סגרת?

• הוסף לסימניות
בפרינט פידאפ..
יש עוד אפשרות?;)

• הוסף לסימניות
מאיזו תוכנה?
ובודאי שיש..

• הוסף לסימניות
אולי מישו מוכן לעזור יל?
תודה:eek:

• הוסף לסימניות
תנסי אולי לסגור בפרינט לקובץ PS ואז להמיר בדיסטילר לPDF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י apple;302392:
תנסי אולי לסגור בפרינט לקובץ PS ואז להמיר בדיסטילר לPDF
תוכלי לפרט לי יותר?

• הוסף לסימניות
מותקן לך דולב 800? אם כן את יכולה להדפיס לדולב 800, ואח"כ בדיסטילר ל PDF
את יכולה לעשות באינדיזיין יצוא ולבחור PDF, ושם לבחור למעלה בחילון שנפתח לך press או איכות דפוס בעברית או באנגלית, תראי איך מופיע לך, ותסמני לו פסרים, גלישות וכו' ותאשרי

• הוסף לסימניות
שאלת השאלות : האם כל הצבעים הקיימים בקובץ נמצאית בחלון הסואוטש ??
אם לא יש להוסיף: בשקופית הצפה - אדד אנמעד קולור
ביצוא לדפוס יש לתת הגדרה להמיר את הצבעים לצבעי היעד:
באאוטפוט - קונוורט טו דסטינישן
בכך ניתן לשלוט על הצבעים בדפוס
ואם זה חשוב ללקוח (או לך) שיסע לשם...

• הוסף לסימניות
ורד וSTART- סורי אבל פשוט לא הבנתי איך אני סוגרת ניסית כל מה שאמרתם..
אולי תעלו לי צילום מסך ?יש מצב?אויפה אני משנה את מה שכתבתם אחרי שאני מתחילה לסגור?

• הוסף לסימניות
בתקווה שאת שאר הפרטים אתם יודעים למלא

קבצים מצורפים

• 999999999.jpg
    1.2 MB · צפיות: 11
  • 9999999992.jpg
    1.2 MB · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה