כללי PDF - עריכה

• הוסף לסימניות
האם אפשר לערוך את קובץ PDF?

עצבתי ללקוח מסגרת עם לוגו של הסופר, ושלחתי לו ב- PDF והוא רוצה לערוך אותו, הכוונה לכתוב בתוכו את המבצעים, האם אפשר לערוך, ואם לא האם אני צריכה להעביר את הקובץ לוורד?
עיצבתי בתוכנת אילוס'.
דחוף לי התשובה לעכשיו כי הוא לידי, תודה

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור לי
זה ממש דחוף

• הוסף לסימניות
השאלה שלך הוא בעצם, האם אפשר להכניס PDF לוורד?

• הוסף לסימניות
גם, ואי אפשר לערוך אותו ב-PDF, לעשות תיבת טקסט ולכתוב?

• הוסף לסימניות
אם עצבת באילוס, אין בעיה לערוך אותו באילוס'. אם השאלה שלך היא איך לערוך אותו ללא אילוס', אז אולי תשמרי לו כjpg ואז הוא יוכל להכניס לוורד, ולהוסיף על זה מה שצריך

• הוסף לסימניות
איך הוא עושה זאת? אני לא מצליחה להעתיק אותו לוורד, אין לי ב- PDF שום אפשרות
חיפשתי

• הוסף לסימניות
אנא, זה דחוף לעכשיו....:confused:

• הוסף לסימניות
אפשר לערוך קבצי PDF בתוכנות המיועדות לכך, כמו קורל ואילוסטרייטור.
אפשר גם לעשות שינויים מסויימים בתוכנת אקרובט (ועם תוספים כמו פיטסטופ הרבה דברים).
אך נשמע שכל מה שהלקוח צריך, זה רקע של העבודה שלך בוורד, בכדי להוסיף תכנים.
כדי להכניס קובץ PDF בוורד: הוספה, אובייקט, קובץ PDF.
(עדיף כבר להכניס קובץ EPS, ואפילו JPG אם זה לא לדפוס רציני, לדעתי...)

• הוסף לסימניות
תשמרי לתמונה JPEG באיכות טובה, ותשימי בוורד ככותרת עליונה

• הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
את האמת אני יושבת על זה שעה ולא מצליחה,
אני לא מוצאת באוביייקט את ה- PDF

• הוסף לסימניות
הוספה, אובייקט, אובייקט, יצירת חדש, adobe Acrobat Document
אך כנ"ל. עדיף לך כבר לעשות JPG...

• הוסף לסימניות
עזרת לי מאוד, תודה רבה.
שמרתי בסוף בתור JPG והיה הרבה יותר קל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה