Perspective crop tool

• הוסף לסימניות
משתף בממצאי תגלית נחמדה בתוכנה האינסופית שנקראת פוטושופ, יתכן שהרבה מכירים את הכלי הזה, לי הוא עזר מאוד בזמן האחרון. מקווה שיעזור פה למישהו.

זו פנורמה שהורכבה אוטומטית מ-3 תמונות אנכיות ב-24 מ"מ, נוצר עיוות.

צפה בקובץ המצורף 223441

קליק ימני בעכבר על כלי הקרופ ובחירה באופציה השניה - Perspective crop tool

צפה בקובץ המצורף 223442

למקם את הפינות במקום

צפה בקובץ המצורף 223443

ואנטר ...

צפה בקובץ המצורף 223444

המקום הצריך פנורמה בגלל המרווח הקטן שהיה ממול, סמטה צרה. רוב התמונות של הבניין כולו צולמו עם 14 מ"מ אבל אז מתקבל עיוות גדול מידי.

צולם באורך מוקד 50 מ"מ, הרכבה מ-17 תמונות

צפה בקובץ המצורף 223445

וזאת האורחת על הגג, בקרופ קל :)
צפה בקובץ המצורף 223446

• הוסף לסימניות
יפההההה, תודה על הטיפ, מעניין יהי'ה לנסות.

• הוסף לסימניות
א. העיוות שנוצר כאן גדול...

ב. לפני שאתה רץ להדפיס את זה
תבדוק שהכלי הזה לא דופק את הקובץ... בטח כשמדובר אנשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1501487:
א. העיוות שנוצר כאן גדול...

ב. לפני שאתה רץ להדפיס את זה
תבדוק שהכלי הזה לא דופק את הקובץ... בטח כשמדובר אנשים
העיוות נוצר בגלל הבחירה האוטומטית של פוטושופ ? התמונות במקור לא מעוותות ככה, הן צולמו ממול באמצע.
יכול להיות שהתיקון החזיר את התמונה למצב הנכון, בלי התיקון יש עיוות.
באיזו אופציה בפוטושופ אתה ממליץ לבחור לחיבור הפנורמה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1501649:
העיוות נוצר בגלל הבחירה האוטומטית של פוטושופ ? התמונות במקור לא מעוותות ככה, הן צולמו ממול באמצע.
יכול להיות שהתיקון החזיר את התמונה למצב הנכון, בלי התיקון יש עיוות.
באיזו אופציה בפוטושופ אתה ממליץ לבחור לחיבור הפנורמה ?

שאלה קצרה עם תשובה ארוכה מאוד

על רגל אחת...

24 על FF יש עיוות בתמונה, הפרספקטיבה לא תהיה ישרה בתמונה כזאת

צילמת רק שלוש תמונות, אז בעצם לא איפשרת לתוכנה לקחת חלקים פחות חשובים מהקצוות ואותם להכניס פנימה בזמן העיוות (יישור של התוכנה)

מומלץ לצלם עם עדשה ארוכה יותר, ולקחת עוד תמונה או שתיים בכל צד וגם למעלה ולמטה. תמיד אפשר להיפטר מהחלקים העודפים לאחר מכן

ראש פנורמי היה עושה את העסק מדוייק יותר
והרבה יותר ישר

(אם אוכל, ארחיב על זה עוד בהמשך)

• הוסף לסימניות
ועוד כמה מילים

1. המבנה נמצא גבוה מעל האנשים
היה אפשר לצלם כאן שתי קומות נפרדות של 5 תמונות
ככה היית מרוויח גם יכולת לצלם את החלק העליון עם קצת יותר שמיים
וגם את החלק התחתון בחשיפה טיפה יותר בהירה (1/3)

והכי חשוב PS היא אחלה תוכנה לעיבוד תמונה
היא רעה מאוד בחיבור פנורמות מורכבות

תוכנות יעודיות לפנורמות הן בעלות יכולת מיסוך, השוואת צבעים ויישורים שונים שמאפשרים לך לצלם בניין מקרוב גם עם 50 מ"מ ולקבל בניין ישר כמו פלס
הבעיה איתן... שהן יקרות.

• הוסף לסימניות
הפנורמה הנוספת מורכבת משלוש קומות של שש תמונות, גם היא קיבלה עיוות בגלל הצילום מקרוב (כ-4 מטרים מהילדים), אם הייתי מתרחק יותר (אין הרבה) השמש שנמצאת מצד שמאל למעלה היתה נכנסת ובחלק ההוא תתקבל תאורה שונה לגמרי משאר התמונות.
בתוכנות שאיתן אתה עובד יש אפשרות לאחד ולאזן תמונה שמורכבת מאיזורים עם חשיפה שונה ? נשמע מעניין מאוד.
בדר"כ לא יוצא לי לצלם פנורמות, זה תחום שכשהוא נדרש לוקחים צלם שמתמחה בזה, עם ציוד מתאים, כמו ראש פנורמי, תוכנות יקרות ובעיקר ידע ...
אשמח לקבל המלצה לתוכנה בעלות סבירה.
תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1502636:
ועוד כמה מילים

1תוכנות יעודיות לפנורמות הן בעלות יכולת מיסוך, השוואת צבעים ויישורים שונים שמאפשרים לך לצלם בניין מקרוב גם עם 50 מ"מ ולקבל בניין ישר כמו פלס
הבעיה איתן... שהן יקרות.
לא יותר מכמה עדשות שאנחנו משתמשים בהן.
מתעניינת בתחום, מתי מתחיל הקורס? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1502665:
הפנורמה הנוספת מורכבת משלוש קומות של שש תמונות, גם היא קיבלה עיוות בגלל הצילום מקרוב (כ-4 מטרים מהילדים), אם הייתי מתרחק יותר (אין הרבה) השמש שנמצאת מצד שמאל למעלה היתה נכנסת ובחלק ההוא תתקבל תאורה שונה לגמרי משאר התמונות.
בתוכנות שאיתן אתה עובד יש אפשרות לאחד ולאזן תמונה שמורכבת מאיזורים עם חשיפה שונה ? נשמע מעניין מאוד.
בדר"כ לא יוצא לי לצלם פנורמות, זה תחום שכשהוא נדרש לוקחים צלם שמתמחה בזה, עם ציוד מתאים, כמו ראש פנורמי, תוכנות יקרות ובעיקר ידע ...
אשמח לקבל המלצה לתוכנה בעלות סבירה.
תודה רבה :)

רגע.. יכול להיות שPS דפקה לך את החיבורים
שלח לי את קבצי המקור למייל, אנסה לסדר את זה

בעקרון, היה עדיף לצלם מנקודת מבט קצת יותר גבוה

לאה... קדימה
תארגני קבוצה.. הרבה יותר קל לי לסרב לקבוצה
ליחידים יותר קשה לסרב לעשות כזה דבר
:D

באמת שאין לי זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה