Phonegap build

• הוסף לסימניות
יש פה מישהו שבנה אפליקציה עם phonegap build?

אני מנסה לבנות אפליקציה עם phonegap build
ניסיתי לבנות פשוט אתר רגיל מותאם לנייד והעליתי את התיקיה עם הhtmlים css js דחוס בzip והאפליקציה בכלל לא כמו בדפדפן
יכול להיות שזה בגלל שאני משתמש בספריות מהאינטרנט (bootsrap, jQuery) וצריך להוריד אותם לתוך התקיה המקומית ולפנות אליהם לוקאלית? (אני שואל ולא מנסה כי כל ניסיון 'שורף' לי כתובת מייל, כי צריך להירשם עם מייל ואפשר לעשות אפליקציה אחת חינם)
שאלה נוספת, איך אני משנה את האייקון של האפליקציה בפלאפון? גיגלתי ולא מצאתי
עוד שאלה, האם אני יכול לגשת למצלמה של הפלאפון? איך?

תודה

• הוסף לסימניות
לא מכיר את הכלי

ולא הבנתי ברור את שאלותיך
לא אמור להיות שונה בין הורדה ללוקאלי או לCDN(חוץ עם יש לך חסימה לכתובת)

יתכן ויש התנגשויות בקבצי הבוטסטראפ והJQ
יש קובץ מיוחד של JQ למובייל
ומבחינת בוטסטראפ זה מובייל פירסט

לגבי מייל תנסה להשתמש עם אותו מייל והוספת פלוס בין תווים כל פעם משהו אחר
לדוג':
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
A+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
AB+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ABC+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וכן הלאה
מבחינת גימייל הוא אותו מייל
ובדרך כלל מבחינת הרישום לאתר הוא שונה

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אני אצטרף לעילום לגבי ה"לא מכיר את הכלי"

מה שאני כן יודע זה שאי אפשר לפתח מוצר, קטן כגדול דרך קומפילציה חד פעמית באתר כלשהו...

כידוע, PhoneGap זה מוצר של אדובי שמבוסס על Apache cordova שהוא חינמי ועד כמה שידוע לי רוב הפיצ'רים נמצאים שם ואפשר להסתדר איתו דיי יפה בלי הטובות של אדובי

שתי אופציות נוספות ליצור מה שאתה רוצה זה lonic (מבוסס angular) ו React native שווה להסתכל אני חושב..

https://www.codementor.io/fmcorz/react-native-vs-ionic-du1087rsw

בקשר לגי'מייל, אני טיפה אשפץ את עילום. כאשר מוסיפים נקודה בשם של המשתמש, ג'ימייל מתעלם ממנה.. לצורך הענין, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> זו בדיוק אותה הכתובת.

בנוסף, כאשר מוסיפים + לסוף השם ומוסיפים מילה\אות\תו מסוים, ג'ימייל גם כן שולח את המייל לכתובת (הפיצ'ר הזה נועד בשביל סינונים, לדוגמה aharon.oh+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>)

למתעניינים: http://www.thewindowsclub.com/gmail-address-tricks

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה