כללי photoshop art חלק 2...

• הוסף לסימניות
בית הכנסת של רש"י בוורמס, גרמניה.
את התמונה של המבנה לקחתי בכלל ממוזיאון:D [תמונה 3].
בעיבוד של הלילה עבדתי עם מברשות ולוח גרפי,
אני יודע שיש בעיה עם התאורה...
אשמח לשמוע חוו"ד.
נ.ב. אני חושב להוסיף בחלק הקדמי צלליות של עצים, וע"ז לעשות בענפים שכאילו
התאורה מבית הכנסת מאירה אותם, נראה לכם??
[כל הזכויות שמורות!!]
צפה בקובץ המצורף 289794

צפה בקובץ המצורף 289795

צפה בקובץ המצורף 289796

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    3.jpg
    KB 99.2 · צפיות: 23
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 147.4 · צפיות: 21
  • 1.jpg
    1.jpg
    KB 123.4 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
טוווואב

• הוסף לסימניות
איך הצלחת לצלם בבית התפוצות בלי שיתפסו???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יגואנה;2039900:
רש"י היה בגרמניה או בצרפת?

זה על גבול גרמניה-צרפת

הייתי שם...

ההדמיה יפה, כנראה זה החלק האחורי של ביהכ"נ.
יש את הצד של הדלת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;2039902:
איך הצלחת לצלם בבית התפוצות בלי שיתפסו???

למה שיתפסו, בבית התפוצות הייתי כמה פעמים וכולם מצלמים, לא כמו מוזאונים אחרים שאסור, או רק בלי פלאש וכד'.

ולמי ששאל, זה כנראה באמת החלק האחורי, יש לי גם תמונות של החלק הקדמי.

ואשמח לחוו"ד שלכם על העיבוד, בפרט אם יש הערות.

• הוסף לסימניות
פשוט ענק!!
ממש מרגישים כאילו בית הכנסת עומד לפניך במלוא הדרו...
נראה מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה