...Pink Birthday...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1839084:
סטיילינג מושלם,
צילום טיפ טופ ויחד עם זה שמח כ"כ!!
הצעה שלי:

תודה על הטרחה,

בעניין החימום עדין אני חושבת שהמקור טוב יותר,

אפרת 10 תודה על הארת האפרוריות ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שואלת כדי לעורר את תשומת הלב.
אני מפעילה חוגים שנתיים של ציור כבר כמה שנים. (גם בסטודיו בבית וגם בבתי ספר)
יכולה לשבת לי ילדה מאלול עד תמוז רצוף.
הילדה באורות, נהנית מתקדמת מתפתחת.
נגמרת השנה שלום וביי.
לפעמים אני אפילו לא מכירה את האמא בפנים.
אז נכון מחמאות ופירגונים אני מקבלת טלפונית או פנים מול פנים והרבה ב''ה.
אבל תשורה עם מכתב שנותן כח אני מקבלת אולי מאמא אחת בפורים ו-2 בסוף שנה.
ותמיד אני שואלת את עצמי, כמה היה נחמד לו האמא הייתה קונה חפיסת שוקולד או עציצון ב-15 ש''ח,
עם איזה מכתב חמוד ומוקיר,
זה היה נותן לי כ''כ המון כח.
ואם התלמידה יזמה מעצמה וכתבה ונתנה בכלל זה מחמם את הלב, ומראה הרבה גם על האמא שמאחוריה.
ואנא, אל תפתחו את הדיון לים ההוצאות שגם ככה יש לגננת ולסייעות כפול מספר הילדים.
אני מדגישה- תשורה.
משהו קטן אבל עם יחס ותשומת לב לזו שמשקיעה וטורחת ונותנת לילד כ''כ המון טוב.

ואשתף למה התעוררתי לכתוב את זה.
השבוע סיימתי חוג בבית ספר מסויים, ניגשה אליי ילדה אחת מהחוג בכיתה ה' עם שקית נייר.
סיפרה לי שהיא ביקשה מאמא שלה כסף כדי לקנות מתנה למורה הודיה של החוג ציור.
היא קנתה עציץ חמוד, שמה ציורים מתוקים ספר תהילים קטן פנקס עם עט, ומכתב שעד עכשיו תלוי לי על המקרר.
באמת שהתרגשתי, מהמחווה מהמחשבה, מהמזכרת שנשארה לי מהתלמידה הזו.
תלמידה אחרת במקום אחר קנתה זוג עגילים חמסה קטנות, וסיפרה שלא הספיקה לכתוב מכתב. ועדיין זרח לי הלב כל אותו יום.

אז מעוררת מחשבה, אם הילד או הילדה שלך בחוג, הנה נגמרת השנה, משהו קטן עם מכתב ממך או ממנו יכול לתת למורה של החוג המון כח!

מה את אומרת? מסכימה איתי?
שלום לכולם,

לפני שאגש לשאלה ולהתלבטות שלי, אפתח בשיתוף קצר וגילוי נאות.

בתקופה האחרונה פיתחתי
מערכת לניהול תקציב דרך האינטרנט, מערכת שמטרתה לעשות סדר בכל התחום של ניהול פיננסי ותקציב משפחתי. ברוך השם המערכת באוויר ומשתפרת כל הזמן, ויש לה כבר מעל 1000 משתמשים.

מתוך הודעות שקיבלתי ממשתמשים בפרטי, זיהיתי אתגר משמעותי שחוזר על עצמו. לפני שאני נכנס לפיתוח ארוך ומורכב, חשוב לי מאוד לשמוע את דעתכם הכנה ולקבל ביקורת אמיתית כדי לדעת אם הכיוון בכלל רלוונטי.

האתגר שעלה וחזר - יש המון הוצאות והכנסות במזומן / לגמ״חים או למקומות שלא באשראי ולכן מאוד קשה לעקוב אחריהם ולזכור הכל. קניות במזומן, הלוואות מחברים, החזרים לגמ"חים, הקפות במכולת ועוד. רובנו לא תמיד זוכרים להקליד את הנתונים האלו בלילה מול המחשב, והם פשוט הולכים לאיבוד ומשבשים את הרישום של התקציב.

הרעיון לפתרון שאני שוקל לפתח - הפעלה של המערכת דרך קו טלפון (מותאם לחלוטין למכשירים כשרים). במקום לחכות לערב ולהקליד במרוכז באתר, פשוט מתקשרים לקו המערכת בסוף הקנייה או ההעברה, ואומרים משפט פשוט בשפה טבעית. לדוגמה:
  • "החזרתי 500 ש"ח לחבר מהלוואה שלקחתי ממנו"
  • "קניתי במזומן אוכל בסופר ב-120 שקלים"
המערכת תדע להבין את המשפט, לזהות את הסכום ואת הקטגוריה, לעדכן אוטומטית את יתרת התקציב שלכם באתר שבניתי ולהקטין את יתרת החוב לגמ"ח הספציפי.

ההתלבטות שלי (וכאן אשמח ממש לכנות שלכם):
  1. האם זה פותר לכם כאב אמיתי? האם חוסר השליטה בזמן אמת על הקפות, מזומן וגמ"חים הוא משהו שבאמת מקשה עליכם כיום בניהול התקציב?
  2. מבחן השימוש בשטח: האם בפועל הייתם מתקשרים לקו כזה פעמיים שלוש בשבוע כדי לעדכן הוצאה או החזר, או שהייתם מעדיפים לחכות ולהקליד במרוכז באתר פעם בחודש/שבוע?
  3. שאלת התמחור: מכיוון שהפעלת קו חכם כזה עם זיהוי קול מחייבת אותנו בעלויות שרתים ותקשורת גבוהות, האם זה פיצ'ר שהייתם מוכנים לשלם עליו סכום חודשי סמלי (כמנוי פרימיום), או שזה נחמד - אבל לא שווה לכם תשלום נוסף?
אשמח לכל הארה, ביקורת בונה (גם קשוחה תתקבל בברכה!) או תובנה מניסיון החיים שלכם.

תודה רבה מראש לכל המגיבים!

נ.ב - הפרסום של המערכת בפורום מאושרת עם המנהלים. צילום מסך 2026-02-18 ב-12.28.51.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה