נכתב ע"י chw;1215509:בנים ובנות
דברים יפים ואיכותיים
מידות -לבנים מחודשים לפחות עד מידה 4 (לא בדקתי אף פעם מעבר)
לבנות יש גם מידות גדולות
נכתב ע"י מחבר;1215518:היכן החנות?
נכתב ע"י פוינט ק גת;1215733:יש שם דברים מהממים!
חברות טובות ואיכותיות.
מחירים- קצת קשה להגדיר טווח, כל מוצר והטווח שלו. בגדול המחירים שלהם ממוצעים, לא זול אבל גם לא לעשירים בלבד.
בגדי בנים- כמה שזכור לי יש שם במידות 7-8
אגב, יש שם גם בגדי נשים, דברים מאוד יפים.
הייתי שם בתחילת השבוע, לבנים עדיין לא הגיע כל הקולקציה של הקיץ.
נכתב ע"י חן שיין;1215501:מכירים את החנות
pink & blue בירושלים?!
בנים/בנות?
יש שם מידות גדולות גם? סטים?
אזור מחירים +-
אשמח לשמוע.
נכתב ע"י efrat1;1215779:תני לי לנחש שבעלך לומד בעטרת שלמה...
נכתב ע"י atara m;1216016:וגם שלי....
שווה ללכת על זה????????????????
נכתב ע"י יוגורט;1216952:כבר קיבלתם? או שרק שמעתם על זה?
מעניו אותי באלו ערים כבר קבלו?
ואפשר לקנות גם בפחות מ500נכתב ע"י efrat1;1235123:בטח שיורד...
אבל חצי מהסכום שקנית.
כלומר אם תקני ב500 תשלמי 250 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים