pink & blue בירושלים

• הוסף לסימניות
בטח מכירים, עוד מחבלי הלידה של הלוגו

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת לגבי החנות בירושלים מה יש שם? (למכירה בבני ברק כנראה לא הביאו מהכל)
יש שם מכנסיים לבנים בגילאי 2-3? (כחול, ובז' - לא סקיני ולא הברמודה הקצרים והצבעוניים שיש שם)
ואוברולים לתינוקות?

• הוסף לסימניות
לפי איך שאני הבנתי, בחנות בירושלים, הם לא מקבלים תלושים רק החל מיום שישי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ננה;1241727:
לפי איך שאני הבנתי, בחנות בירושלים, הם לא מקבלים תלושים רק החל מיום שישי....

באמת? אז מה שחן שיין כתבה בתחילה השרשור היה לא כדי לקנות אלא רק לראות אם שווה לחכות על זה?

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שג"כ מאוד ממליצה, ו'חופרת' לי לבא איתה לשם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1241750:
באמת? אז מה שחן שיין כתבה בתחילה השרשור היה לא כדי לקנות אלא רק לראות אם שווה לחכות על זה?

לא... לא....
תכננתי ללכת ע"מ לקנות!
רק ברגע שהם ראו שהחנות שלהם מפוצצת רק מאלו של התלושים
הם נתנו הוראה ותלו שלט שרק מר"ח ומייד בר"ח דחו לט' ניסן...

הייתי שם אתמול:
לבנים- כמעט ואין דברים מלבד מבחר יפה של אפודות סריג ב180 ש"ח
על המחלקה של הבנות לא הצצתי - -יש לי רק בנים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגורט;1242165:
נו, טוב. כשאני קניתי הם ביקשו לעגל...

מוזר, כי כאן הם כתבו על כל תלוש כמה מתוכו השתמשת וגם עדכנו את זה במחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1242058:
לא... לא....
תכננתי ללכת ע"מ לקנות!
רק ברגע שהם ראו שהחנות שלהם מפוצצת רק מאלו של התלושים
הם נתנו הוראה ותלו שלט שרק מר"ח ומייד בר"ח דחו לט' ניסן...

הייתי שם אתמול:
לבנים- כמעט ואין דברים מלבד מבחר יפה של אפודות סריג ב180 ש"ח
על המחלקה של הבנות לא הצצתי - -יש לי רק בנים :)

תודה על העדכון, רק לבן הקטן שלי (כמעט שנתיים) קניתי 2 חולצות מהמחלקה של הבנות בצבעים של בנים. לא מתאים לגילאים הגדולים אבל לגיל קטן לא הפריע לי כי זה נראה בסדר.
(חוצמיזה אם את צריכה יש שם חולצות צווארון לבנים מאד יפות ולא יוצא יקר אחרי ההנחה.

• הוסף לסימניות
היום היום האחרון למכירות "עטרת שלמה" (למי שלא זוכרת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה