post Photoshop

• הוסף לסימניות
למי שיש טיפים אני יותר מאשמח

קבצים מצורפים

• david_22_1yellow.jpg
    1.9 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
קודם מדהים אהבתי את הגוונים של המבנה העצים יש תחושת פרוט
ההערות
הרכב נראה כזה מאובק
בסוף הכביש יש לבן כזה
האיש נראה ממש מודבק

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!

אם יורשה כמה הערות קטנות:
א. הייתי מוותר על הבוהק בצד ימין. המבט הולך ישר אל המקטע הבהיר כאשר הנושא של התמונה במרכז.
ב. הטקסטורה של הכביש לא נראית טוב, רזולוציה נמוכה אני חושב.
ג. האיש אכן נראה מודבק בייחוד בגלל הנימה הלבנה שסביבו.

• הוסף לסימניות
כנ"ל נראית עבודה מעולה!
בקטנה מפריע לי האפקט השחור מסביב לחלונות (AO ?dirt?)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.

מעניין, גם בלי לראות את השם של התמונה מייד זיהיתי שזה רחוב דוד בי-ם.
מה שבטוח שלא קיים כזה נקיון ברחובות ירושלים (באזור הזה בפרט...) חייבים איזה כמה עלים נשורים וכדו' להשלמת הריאליסטיות.

• הוסף לסימניות
כל ההערות רק מראות שזה מדהים! ז"א מושלם ב-99.99%!
כדי שלא יזהו שזו הדמיה ולא תמונה צריך ללכלך את הקיר מתחת למרפסות ולחלונות, כמו שיש במציאות, ולתת דו"ח לנהג שנוהג בנתיב הנגדי.
כל הכבוד על העבודה המושקעת לפרטי פרטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1364984:
עבודה יפה!

אם יורשה כמה הערות קטנות:
א. הייתי מוותר על הבוהק בצד ימין. המבט הולך ישר אל המקטע הבהיר כאשר הנושא של התמונה במרכז.
ב. הטקסטורה של הכביש לא נראית טוב, רזולוציה נמוכה אני חושב.
ג. האיש אכן נראה מודבק בייחוד בגלל הנימה הלבנה שסביבו.

מצטרפת
ובנוסף אני חטשבת שיש קונטרסטיות מוגזמת בצמונה שעושה אותה ללא ראליסטיט
האיש גם שקוע בתוך המדרכה
הכביש לדעתי ללא uv map
התמונה בכללי יפיפיה
מאיפה הסורגים?

• הוסף לסימניות
האור בצד ימין באמצע היום...
כאילו שאיזה עב"ם נחת שם, יש המון אור!

• הוסף לסימניות
וואו!!! זה מדהים! Really amazing!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה