• הוסף לסימניות
הי לכולם
אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי
אני מצלמת על RAW אחכ מעבדת בפוטושופ
ובסיום העיבוד אני שומרת את התמונה כ JPG \ PSD ומשום מה התמונה נשמרת לי ב 240 PPI ולא 300PPI
האם זה ככה אצל כולם? אני צריכה להגדיר כל תמונה בנפרד?
אני צריכה לשנות משו בהגדרות ?
או משו אחר???

(ועוד משו בנושא זה התמונות JPG שיוצאות לי כשאני מצלמת באופציה של RAW+L מופיעות במחשב 72PPI
האם זה תקין? אפשר להדפיס אותן באיכות טובה?)

• הוסף לסימניות
את יכולה לשנות את ההגדרות יצוא בחלון ACR בפוטושופ שיהיה 300PPI ולא 240.
בכל מקרה זה לא קריטי מכיון שאיכות הקובץ לא נפגמת מיוצאת אותה כמות של פיקסלים, וזה עונה גם לשאלה השניה שלך, זה תקין לגמרי ענין של הגדות יצרן במצלמה, שימי לב שבס"מ התמונות כנראה בגובה מטר וחצי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;n4894846:
את יכולה לשנות את ההגדרות יצוא בחלון ACR בפוטושופ שיהיה 300PPI ולא 240.
בכל מקרה זה לא קריטי מכיון שאיכות הקובץ לא נפגמת מיוצאת אותה כמות של פיקסלים, וזה עונה גם לשאלה השניה שלך, זה תקין לגמרי ענין של הגדות יצרן במצלמה, שימי לב שבס"מ התמונות כנראה בגובה מטר וחצי.

תודה רבה!
איפה ההגדרות יצוא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה