premiere cs4 מותאם ל64 סיביות?

• הוסף לסימניות
יש לי חבילת Adobe Production מקורית, ועכשיו שדרגתי ל 64 סיביות.
משום מה הפרימייר נכנס לX86 .
מישהו יודע על זה?

• הוסף לסימניות
הX86 זו תקייה שבה מותקנים כל התכנות שתומכות ב32 ביט.
אם הפרמייר נכנס לX86 זה אומר שהגירסה הזו אינה תומכת ב64 ביט אלא ב32 והיא תעבוד על 32 ביט.
תהליך כניסת התכנה לפרוגרם פיילס מתבצע באופן אוטומט, הווי אומר שאם הווינדוס מזהה את התכנה כתומכת ב64 ביט הוא יתקין אותה במקום הרגיל, ואם הוא מזהה אותה כתומכת ב32 ביט הוא יתקין אותה בX86
ובהקשר זה אני רוצה לומר לכולם מתוך ניסיון עמוק. אל תתעסקו עם CS4! זו גירסה כבדה, הכי טוב זה לעבוד על CS5 או CS3

• הוסף לסימניות
זו בדיוק השאלה-
האם cs4 מותאם ל64 סיביות?
כי בינתיים רק הפוטושופ נכנס ל 64 סיביות.
האם אני צריכה לבקש גירסא אחרת של cs4 או שאין דבר כזה?

• הוסף לסימניות
יש למישהו תשובה?

• הוסף לסימניות
לא, את חייבת CS5, שהוא בלבד מנצל 64 ביט.

• הוסף לסימניות
עד כמה שהבנתי,
אפשר להתקין CS4 על 64 ביט (המחשב פשוט לא ינצל את העודף...)

משהו בסגנון של דירת שלושה מיפלסים, כשגרים רק בקומה אחת מביניהן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריקי;501963:
זו בדיוק השאלה-
האם cs4 מותאם ל64 סיביות?
כי בינתיים רק הפוטושופ נכנס ל 64 סיביות.
האם אני צריכה לבקש גירסא אחרת של cs4 או שאין דבר כזה?
רק הפוטושופ נכנס מכיוון שרק הפוטושופ תומך ב64 סיביות. תכנות הוידאו בCS4 אינם תומכות ב64ביט.
מומלץ מאוד להחליף את אדובי לCS5
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה