• הוסף לסימניות
המבט.אווצ'.

קבצים מצורפים

• IMG_8592.png
    IMG_8592.png
    KB 177.2 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
יוווו!! אין דברים כאלה!!
השארת אותי עם פה פתוח....
לא מסוגלת לגלגל את העכבר ללמטה אני מהופנטת...

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פשוט מרענן לפתוח את התמונות שלך

• הוסף לסימניות
תמונה מיוחדת
כמה עוצמה יש במבט הזה

• הוסף לסימניות
ציור בתמונה.
מדהים.

• הוסף לסימניות
יפה וברור.
אבל מדוע הוא נראה מפוחד?

• הוסף לסימניות
תודה יקרות :)
נכתב ע"י משב;2122532:
יפה וברור.
אבל מדוע הוא נראה מפוחד?

אני חוששת שזה בגלל האישה המפחידה עם הקופסא השחורה שעמדה שם..........:eek:

• הוסף לסימניות
רחלי.
העיבוד הוינטאז'י משלים את המבט.
מותק.

• הוסף לסימניות
יצירה מופלאה.
מעניין מה מחכה לנו לפעם הבאה...

• הוסף לסימניות
כישרונית!

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד מאד!!!

• הוסף לסימניות
למי שלא רואה את התמונה- כמוני למשל- אפשר לפתוח בסיכת המשרד בצד (מחוץ לאשכול, מימין לכותרת).
רחלי, היה שווה! למרות שאני לא נוהגת להגיב בפורום לא לי, אני צופה קבועה בתמונות שלך. הייתי חייבת לראות מה עוללת הפעם :p

• הוסף לסימניות
מהמם.
מזכיר קצת את התמונה של הילדה שלך בבורדו.

• הוסף לסימניות
התפיסה!
וגם התאורה..
בעצם הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה