מידע שימושי Q7/אלקטל/פירסט פון פורג'י 10 מה בין הפלאפונים החדשים?

• הוסף לסימניות
למרות שיש דיון בנושא כל שבועיים......
דרוש לי בדחיפות טלפון חדש. המומלצים:
Q7- מבוקש ביותר. (מישהו יודע להסביר למה?)
אלקטל- טוענים שלא חוזר לתיקונים ונחשב לטלפון חזק ועצמתי.
פורג'י 10-מעוצב יפה, ודק. נמצא רק כשבוע בחנויות מעונינת לקבל עליו מידע נוסף.
מתלבטת מאד בין השלושה ומבקשת את עזרת הציבור ואם יש מומלצים נוספים.

• הוסף לסימניות
למה שלא תכתבי מה הדרישות שלך מהטלפון ונבדוק אם יש לנו המלצה? אולי יש דגמים אחרים שגם מצוינים בשבילך, פשוט תפרטי מה את צריכה..

• הוסף לסימניות
מכירה פחות או יותר את כל הפלאפונים,
אלו האופציות שנשארו.
באלי פלפון חדש, מהיר, מקשים שקטים ומהירים (כמו Q3) וכמובן מעוצב יפה
הפור גי10 מהמם, אבל עדיין מדי חדש ונראה לי שאין איתו מספיק נסיון.
מי שיש לו אפילו קצת מידע שיעזור לי. פליזזזזזזז

• הוסף לסימניות
לחבר יש את הG10, והוא ממש מרוצה ממנו, וסיפר לי שלכמה חברים שלו יש כזה מכשיר, יש לך שאלה ספציפית עליו? אני יכול לשאול..

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לG10
הכוונה לפלאפון חדש בשם פור ג'י10-פלאפון מהמם בעיצוב שלו
אשמח לעזרה,
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצוין, חייבת לדעת פרוט על הפלאפון הזה דחוףףף
יעזור לי מאד, מאד. תודה רבה.
הייתי רוצה לדעת-
איך השמע שלו. צלול?
מהיר? מקשים מהירים?
בטריה טובה? בלוטוס טוב,
יש לו אופציות מעניינות? למה רכשו דווקא אותו?

• הוסף לסימניות
אני קניתי לאחרונה את הQ7 עושה רושם די טוב
קליטה ממש טובה
מקשים מעולים
ושמע פצצה
מה שכן שאין קליטה הבטריה נזללת במהירות מטורפת..

• הוסף לסימניות
האלקטל מקשים נוחים שמע טוב בכללי עושה רושם של פלאפון טוב פרט שחשוב לשים לב זה לקנות דור 4 ומעלה כי עוד מעט ( 2025)לא יהיה אפשרי להשתמש בדור 3 ו2

• הוסף לסימניות
היה לי את הגרסה הארורה הקודמת של 4*4, לא השתמשתי בכלל
הגרסה החדשה כל כך שונה???

• הוסף לסימניות
קניתי פור גי 10 לפני חודשיים-כשהדרישה שלי היתה פלאפון חזק שיתאים לשימוש ילדים
הפלאפון עמד על מקום מעט רטוב-ושבק חיים
בחברה מתנערים מאחריות טוענים שהאחריות לא חלה אם מדבקה מסוימת (שנמצאת במקום ממש חיצוני..) מתרטבת ומשנה את צבעה ולפיכך תיקון יעלה כ 150 ש"ח
לא ממליצה בכלל!!!

• הוסף לסימניות
טיפ - כדאי לקנות טלפון שהיה בשוק לפחות חצי שנה, ככה יש עליו אינדיקציה מסויימת של חזרות. לעצמי לא הייתי מתפשר על פחות.
ואז עם שאר ההמלצות המדוברות אפשר לשקול מה כדאי..
אם מדבקה מסוימת (שנמצאת במקום ממש חיצוני..)
נקרא שמו בישראל מדבקת קורוזיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה