כללי QR CODE

• הוסף לסימניות
לתועלת הרבים

זה אומנם כלי פרסומי שלא כ"כ רלוונטי לציבור שגולש כאן ובכל זאת כדאי לכתוב עליו כמה מילים.

QR - או בשמו העסקי סמאטרטפון ברקוד
שזה בעצם רצף של ריבועים אחד ליד השני שמחביאים בתוכם קוד
שהוא לינק לאתר, או תמונה או מספר טלפון
ואף ניתן לכתוב קודים עם פקודות עליהם.

הרעיון הוא לתת לינק על המדיה המודפסת לכל מיני דברים שקשורים בפרסום הספציפי שמופיע בעיתון. שלא כמו בקובץ PDF שנקרא על המחשב, בפרינט לא ניתן להוסיף לינקים.

הקובץ המצורף הוא הברקוד - עם לינק לאתר כל שהוא (אתר נקי)

בהמשך אכתוב על איך מייצרים ברקוד כזה
ובאיזה פורמטים ניתן לקבל אותו

קבצים מצורפים

• 1327415722-3682.pdf
    KB 93.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו דיברו במשרד שאני עובדת על זה, ובגלל שאני מחזיקה פלאפון כשר, אין לי מושג בסמארטפון ודומיו, הבנתי שהמכשיר סורק את הברקוד ממש כמו מוצרים בחנות ומעביר אותך לאתר מסוים באינטרנט.
מעניין אותי מאד לדעת איך זה עובד, ואיך בונים את הברקוד הזה.
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי אפליקציה באייפון שעושה ל-
1)קישור לדף אינטרנט
2)מספר טלפון
3)הודעה
4)מיקום במפה
5)כתובת איימל
6) כרטיס ביקור שלך ובו אפשר הכל ביחד טלפון פלאפון כתובת מפה
7)SMS

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meni;712482:
יש לי אפליקציה באייפון שעושה ל-
1)קישור לדף אינטרנט
2)מספר טלפון
3)הודעה
4)מיקום במפה
5)כתובת איימל
6) כרטיס ביקור שלך ובו אפשר הכל ביחד טלפון פלאפון כתובת מפה
7)SMS

הכן, גם לי יש.

לאפליקציה באייפון שקוראת QR קוראים "zigit"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;712325:
בדיוק עכשיו דיברו במשרד שאני עובדת על זה, ובגלל שאני מחזיקה פלאפון כשר, אין לי מושג בסמארטפון ודומיו, הבנתי שהמכשיר סורק את הברקוד ממש כמו מוצרים בחנות ומעביר אותך לאתר מסוים באינטרנט.
מעניין אותי מאד לדעת איך זה עובד, ואיך בונים את הברקוד הזה.
תודה

הכנתי סירטון קצר שמראה איך זה עובד. יותר פשוט מזה אין וזה ממש נחמד ואפילו הייתי מגדיר את זה גימיק.

קבצים מצורפים

• לפרוג.wmv
    5.1 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;712573:
הכנתי סירטון קצר שמראה איך זה עובד. יותר פשוט מזה אין וזה ממש נחמד ואפילו הייתי מגדיר את זה גימיק.

יפה!
אבל מהלינק הזה אתה יכול לייצר רק JPG

מה שלא ממש עוזר למי שרוצה להכין שלט גדול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;712579:
יפה!
אבל מהלינק הזה אתה יכול לייצר רק JPG

מה שלא ממש עוזר למי שרוצה להכין שלט גדול

באתר הזה אתה יכול ליצור את הקוד בפורמט PNG. עכשיו בשביל הניסיון, יצרתי קוד, הכנסתי לפוטושופ והגדלתי מ72 פיקסלים ל700 פיקסלים וזה נראה מעולה גם בענק וניסיתי עם האייפון אחרי ההגדלה ועבד נהדר.

http://qrcode.kaywa.com/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;712589:
באתר הזה אתה יכול ליצור את הקוד בפורמט PNG. עכשיו בשביל הניסיון, יצרתי קוד, הכנסתי לפוטושופ והגדלתי מ72 פיקסלים ל700 פיקסלים וזה נראה מעולה גם בענק וניסיתי עם האייפון אחרי ההגדלה ועבד נהדר.

http://qrcode.kaywa.com/

תראה את האתר הזה

http://qrcode.littleidiot.be/

כאן יש לך אפשרות לשלוט על הצבע, הגודל והרזולוציה
וכמובן גם לייצא את זה בפורמטים שונים

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שמותקנת אוטומטית עם חבילת אדובי, LIVECYCLE שמה, פותחים בה טופס, אינסרט> ברקוד> QR קוד בחלונית אובז'קט ואליו מכניסים כתובת (יש שם עוד המון אפשרויות, צריך לשחק עם זה...)
ויש לכם!
אפשר להדפיס את זה לפדפ ולפתוח באמצעות אילוס' (מגיע וקטור)

ברעיון התוכנה הזו מיועדת לטפסי PDF אינטראקטיבים, לכן יש אפשרות להציג את QR רק בהדפסה.
חוצמזה, מי שצריך כל ברקוד, אפשר דרך התוכנה הזו בקלות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;712609:
יש תוכנה שמותקנת אוטומטית עם חבילת אדובי, LIVECYCLE שמה, פותחים בה טופס, אינסרט> ברקוד> QR קוד בחלונית אובז'קט ואליו מכניסים כתובת (יש שם עוד המון אפשרויות, צריך לשחק עם זה...)
ויש לכם!
אפשר להדפיס את זה לפדפ ולפתוח באמצעות אילוס' (מגיע וקטור)

תודה,
רק עכשיו שמתי לב שיש לי את הדבר הזה על המחשב

• הוסף לסימניות
אה, פתאום נזכרתי
קיבלתי מחבר לפני כמה שבועות את הקודים הבאים. זה מאוד מעניין כי בדקתי באייפון שלי והם עובדים נהדר.
אין גבול לדימיון...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 28 · צפיות: 20
  • 2.jpg
    KB 16 · צפיות: 15
  • 3.jpg
    KB 25.9 · צפיות: 13
  • 4.jpg
    KB 35.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
גמני עשיתי אחד

קבצים מצורפים

• tamir-360-barcode.jpg
    KB 91.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה