R דיסק נייד

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות R דיסק חיצוני בנפח של 250 ג'יגה
יש למישהו מושג בחברות מחירים וכ'
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
מחיר של 500GB הוא 220-250 ש"ח.
מחיר של 1TB הוא 320-350 ש"ח.
250GB זה לא כ"כ אקטואלי לזמנינו...

החברות המומלצות הם: Western Digital, Transcend.

• הוסף לסימניות
איפה הכי מומלץ לקנות??????? ושיהיה ג"כ במחיר נורמאלי וגם שירות טוב...

• הוסף לסימניות
אל תקני western digital. הכי הרבה בעיות. (חוץ מלעשות יחסי ציבור טובים הם לא יודעים לעשות כלום...).
או סיגייט או טרנסנד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י atara m;1230943:
איפה הכי מומלץ לקנות??????? ושיהיה ג"כ במחיר נורמאלי וגם שירות טוב...

מצטרפת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1230951:
אל תקני western digital. הכי הרבה בעיות. (חוץ מלעשות יחסי ציבור טובים הם לא יודעים לעשות כלום...).
או סיגייט או טרנסנד.

עד כדי כך? דווקא אני מאוד מרוצה. שתי דיסקים קשיחים שלהם, בלי שום בעיות ב"ה.

• הוסף לסימניות
מצטרף לדברי פרסומון..

מנסיון Transcend טוב יותר מWD. אני מחזיק בזה ובזה, והTranscend ישן יותר והWD דיי חדש, והוא עושה לי בעיות.. לוקח לו יותר זמן לעלות, לפעמים נתקע מה שבTranscend בחיים לא קרה לי..
סוג של מיתוס לא נכון שWD היא החברה המובילה בכוננים קשיחים. זה פשוט עובדה מופרכת ולא נכונה.

לגבי מקומות קנייה, יש את הרשתות המובילות כדוגמת אייבורי וKSP ועוד..

• הוסף לסימניות
מצטרפת גם אני.. יש לי שני כוננים חיצוניים של WD, ואחד מהם עושה הרבה פעמים בעיות, נתקע, לא מזוהה בהעלאת המחשב וכד'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1231227:
עד כדי כך? דווקא אני מאוד מרוצה. שתי דיסקים קשיחים שלהם, בלי שום בעיות ב"ה.
תודה לה'.
אל תפתח פה... כי בכוננים שלהם זה לא כ"כ קשה...

• הוסף לסימניות
יש לי אחד של אדטה, ג"כ עם מגן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 133.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
זה מה שיש בקישור:

קבצים מצורפים

• FastStoneEditor.png
    KB 525.3 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
החלק הראשון לא עלה:

קבצים מצורפים

• FastStoneEditor.png
    KB 282.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1231445:
החלק הראשון לא עלה:

את זה כבר העליתי.
כמעט חשבתי שהשלמת את הדף שהתחלתי... :)

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב.
העיקר שכולם רוצים לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה