• הוסף לסימניות
מה עושים כשאין מספיק זכרון RAM? יעזור למחוק משהו? אני תקועה באמצע עבודה...

• הוסף לסימניות
לא, צריך לסגור תוכנות אחרות.

• הוסף לסימניות
זה אף פעם לא קרה לי גם כשעבדתי עם קבצים כבדים ובכמה תוכנות יחד. מה יכולה להיות הסיבה? זה דבר שמתכלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1156063:
זה אף פעם לא קרה לי גם כשעבדתי עם קבצים כבדים ובכמה תוכנות יחד. מה יכולה להיות הסיבה? זה דבר שמתכלה?

יכול להיות שהפעם זה כבד במיוחד, זה הזיכרון של המחשב תוך כדי העבודה.
כדאי בכל אופן לסגור את התוכנות המיותרות, או אם יש קבצים סתם פתוחים ולראות איך העבודה מתקדמת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
8 ג'יגה אם אני זוכרת נכון.

• הוסף לסימניות
אם זה התחיל ממש לאחרונה, כדאי לעשות שיחזור מערכת.

• הוסף לסימניות
איך זה מתבצע?
זה התחיל רק אתמול, אבל בלי קשר אני מרגישה שהמחשב עייף. אולי כי ייצרתי קבצים מורכבים יותר לאחרונה? גם פוטושופ לא נותן לי לעשות PLACE לקבצי פידיאף, רק לפתוח ולגרור למסמך הרצוי...

• הוסף לסימניות
התחל.
לחפש בחלונית החיפוש שמעל ההתחל 'שחזור המערכת'.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה