RecoverMyFiles-חינמית?

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי לכולם,
יש לי דיסק קשיח ישן עם חומר חשוב מאד לבעליו, קרוב ל-300 ג'יגה מאוחסן בתוכו, משום מה הוא נהרס ועשו לו אתחול, ניסיתי כל מיני תוכנות שחזור למיניהן, recuva למשל הצליחה להוציא חלק אבל נתקעה ב18%... התוכנה הזו: RecoverMyFiles הצליחה לגלות את החומר אבל דא עקא, שצריך כנראה איזשהו קוד, היא לא חינמית ככל הנראה, יש פה למישהו פתרון כלשהו? אני מאמינה שיש פריצה לתוכנה הזו השאלה אם מישהו יודע מכזה דבר או פתרון אחר שיועיל לי, אשמח להתעדכן, תודה רבה רבה! :)

• הוסף לסימניות
לא ככ הבנתי את השאלה, אתה מחפש קוד ל recovermyfiles או תוכנה אחרת חינמית ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1101044:
לא ככ הבנתי את השאלה, אתה מחפש קוד ל recovermyfiles או תוכנה אחרת חינמית ?

התוכנה הזו מצאה לי, אך כשאני באה להעתיק את הקבצים היא דורשת קוד, האם התוכנה הזו חינמית או שיש לה איזשהו קראק?
ואשמח לשמוע על משהו טוב אחר. תודה!
נכתב ע"י דיני 2013;1101066:

החילוץ נתקע, וחוצמזה שאת התוכנה יש לי רק ללא קוד :/

• הוסף לסימניות
אם החילוץ נתקע כנראה שיש פגם פיזי בדיסק

בדקת את הדיסק עם תוכנה כמו crysta disk info לדעת מה מצב ה smart שלו ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1104058:
אם החילוץ נתקע כנראה שיש פגם פיזי בדיסק

בדקת את הדיסק עם תוכנה כמו crysta disk info לדעת מה מצב ה smart שלו ?

לא בדקתי אך התוכנה עובדת לי רק ללא קוד, ניסיתי עם איזשהו קראק וגם לא הולך, מה עוד ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיש לו את התוכנה בגירסה 3.8? תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה