כללי relink - באינדיזיין קובץ פי.די.אף מרובה עמודים.

• הוסף לסימניות
בידי קובץ "תג" (וכן קבצים מתוכנות אחרות) שסגרתי לפי.די.אף. וייבאתי לאינדיזיין. מה שקורה שברגע שיש שינוי בקובץ המקור ומשנים וסוגרים חזרה לפי.די.אף. יש לעשות relink לכל עמוד ועמוד.

האם יש לזה פתרון?

יישר כח מרובה לכולם.

• הוסף לסימניות
כשעומדים על אחד הלינקים ולוחצים על האייקון של relink בתוספת מקש alt - כל הלינקים מתעדכנים.

אם יש דרך קצרה יותר - גם אני אשמח לשמוע.
האם יש אפשרות להגדיר שהלינקים יתעכנו אוטומטית עם כל שינוי? או קיצור מקשים כלשהו לזה?
מעייף כל פעם לגשת לחלונית הלינקים ולעדכן.

• הוסף לסימניות
בדיוק הרגע אני עובד כך על קובץ כזה שעימדתי בתג וייבאתי לאינדי ואני מתקן בתג.
הענין לא מסובך כ"כ אחרי כל עדכון (ותמיד עדיף להביא לאינדי' פחות או יותר אחרי התיקונים) ניגשים לחלונית הלינקים תופסים את הראשון שיפט אחרון וקבל שינויים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;499610:
ניגשים לחלונית הלינקים תופסים את הראשון שיפט אחרון וקבל שינויים.
עד כמה שזכור לי עשיתי פעם כך, ומה שקרה, ששם לי בכל העמודים את אותו עמוד, ולא החליף עמוד בעמוד. וע"כ פתחתי האשכול.

עכשיו ניסיתי שוב, ב"ה עובד מצויין.

• הוסף לסימניות
שיטה פרימיטבית קצת, אבל מהירה יותר - לסגור את הקובץ וכשפותחים אותו שוב קופץ חלון ששואל אם לעדכן את הלינקים.
כמובן ששיטה זו שייכת רק אם הקובץ לא כבד במיוחד.

• הוסף לסימניות
יפה!

• הוסף לסימניות
החסרון בעדכון הלינקים הוא שאם נוסף לך עמוד יותר ממה שהיה קודם הוא לא ידביק לך אותו.

• הוסף לסימניות
בחלון הלינק - אם שום לינק לא בחור (אפשר ללחוץ בתחתית החלון על הרקע האפור)- לחיצה על רלינק תעדכן את כולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;499726:
החסרון בעדכון הלינקים הוא שאם נוסף לך עמוד יותר ממה שהיה קודם הוא לא ידביק לך אותו.

בכל אחד מהעדכונים?!, וא"כ כיצד מדביקים ע"י יבוא מחדש???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה