Renaissance Plaza Hotel סצנת יום חזית כל המלון

• הוסף לסימניות
השמש זרחה, המצלמה התרחקה, וכך נראית חזית המלון.

קבצים מצורפים

• Hotel Front Final with zdepth.jpg
    KB 392.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נראית עבודת מידול טובה,
מהשאר א"א להתרשם כ"כ כי התמונה מאוד מטושטשת.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, עבודה מדויקת ונקייה, אם למעלה האדום לבן זו שמשיה תביא אותה אולי קצת יותר קדימה או למרפסת הימנית בצד...

• הוסף לסימניות
בשינוי אדרת. מקווה שהתמונה חדה, הפעם.

קבצים מצורפים

• Hotel Front final without zdepth redish.jpg
    KB 492.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
שדרוג

מקוה שהפעם השידרוג משמעותי.

קבצים מצורפים

• Hotel Front blured leavs new sky.jpg
    KB 565.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה מאד,
רק מלדמיין את עצמי קורא התוכניות של המבנה המטורף הזה, אני חוטף סחרחורת.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;1874969:
התקדמות יפה מפעם לפעם!!

תודה רבה.
אני לא יודע עד כמה אפשר להתגאות בגירסה האחרונה, אבל לאחר כעת אני יודע עד כמה הראשונות היו מבישות.
כנראה שלאחר שמשקיעים את הנשמה, הדמיון משלים את החסר, לאמוד ביתר את מה שבעצם בחסר.
וכאן המקום החשוב של כל חברי הפורום הזה שטורחים ומתייחסים, ותורמים את חלקם כדי להעמיד את הדברים במקומם הנכון, ועוזרים לשפר ולמטב.

• הוסף לסימניות
התקדמות יפה
אני חושבת שהעלים הקדמיים גדולים מדי ותופסים מקום רב מדי בתמונה
וכן שים לב שתמונת השמים מעוותת לגובה
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moratia;1875754:
התקדמות יפה
אני חושבת שהעלים הקדמיים גדולים מדי ותופסים מקום רב מדי בתמונה
וכן שים לב שתמונת השמים מעוותת לגובה
בהצלחה!!

אכן מתחתי את תמונת השמים כיון שהיתה צרה מדאי. כיצד הרגשת? האם יש עוד מישהו בעולם ששם לב לזה?

קבצים מצורפים

• Hotel Front leavs sky 2.jpg
    KB 598.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
שאלה מענינת...
בכל אופן לגבי העץ הגם שהקטנת העלים עדין ענקיים כאילו עומדים מספר סנטימטר מהמצלמה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moratia;1877303:
שאלה מענינת...
בכל אופן לגבי העץ הגם שהקטנת העלים עדין ענקיים כאילו עומדים מספר סנטימטר מהמצלמה
בהצלחה

זה בדיוק הרעיון. ליצור רושם שהמצלמה סמוכה לעץ. ואגב, לא הקטנתי, אלא הסטתי מעט, והסרתי ענפים ועלים.
אבל את מעירה, אז אולי זה באמת לא יצא כל כך מוצלח. תודה, בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה