תנו לי ביקורת RETRO MOMETS

• הוסף לסימניות
הפקה שלמה של משחקי ילדות ורגעים של פעם
מתוך הצילומים לגלורי קולקציית חורף 26
אני על הארט הסטיילינג והצילום
תהנו!

0I1A6111 copy 2 (1).jpg0I1A5494 (1) copy 2.jpg0I1A5784 copy 2.jpg0I1A5473 copy 2.jpg0I1A5836 copy 2.jpg0I1A5808 copy 3.jpg0I1A5356 copy 2.jpg0I1A6067 copy 2.jpg0I1A5731 copy 3.jpg0I1A5999 copy 2.jpg0I1A5760 copy 2.jpg

קבצים מצורפים

• 0I1A5731 copy 3.jpg
    0I1A5731 copy 3.jpg
    2.1 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
מה שפתוח, פשוט מעורר השראה

תעלי PDF. שנוכל להנות לגמרי

• הוסף לסימניות
רותי הכל פה מדהיםם!
איזה סטיילינג מהפנט וצילום ואו!
מושלם בצורה מעוררת השראה!

כשרון גדול את!
מלא הצלחה תמיד!

• הוסף לסימניות
שלמות!
הפקה מרהיבה!

• הוסף לסימניות
וואו משגע!
סטייליניג יפיפה~
אלופה את

• הוסף לסימניות
וואוו!
טרוףף
תאורה נדירה
וסטיילינג מושלם!

• הוסף לסימניות
אמא ואבא
איזו הפקה!!!!
סטייל ודיוק תאורה ואוווו
אלופה בלי מילים!

• הוסף לסימניות
רות זה הפקה ........אגדה!! הסטייל... העמדות.....
להסתכל שוב ושוב עד הפריטים הקטנים!!

• הוסף לסימניות
אחד ההפקות המטור=פות שראיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה זה התאורה הזאת???
את עשית את הארט??
אז את ארטיסטית מטורפת!!!!
הבגדים מהממים. הילדים יפיופים.
הסטיילינג גם כן. עד לפרטים הקטנים
אני בוהה בתמנות
טירוףףףףףףףף
שתפי עוד!!

• הוסף לסימניות
אין לי מילים
פשוט
מ-ו-ש-ל-ם!

• הוסף לסימניות
וואו כמה סטייל ויופי מדויק !
התמונות שלך זה פוסטרים אחד אחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה