• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות :rolleyes:אבל איך פותחים את התוכנה שהרבה מביאים איתה קבצים [משהו עם מגירות]תודה לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
winzip

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע???????????????????????????

• הוסף לסימניות
ענו לך. winrar ו - winzip

• הוסף לסימניות
לחיצה פעמים מה מופיע לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבת;555735:
סליחה על הבורות :rolleyes:אבל איך פותחים את התוכנה שהרבה מביאים איתה קבצים [משהו עם מגירות]תודה לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא יכול להפסיק לחייך.. שנים אני עובד עם לקוחות, שמעתי הגדרות מהגדרות שונות, החל מלקוח שקרא לעכבר אלחוטי "עכבר בלי זנב" ועד ללקוחה שקראה לכונן ה-CD "מעמד כוסות נשלף" אבל ההגדרה שלך לדבר הזה עם המגירות עשתה לי את כל היום...

:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;555770:
אני לא יכול להפסיק לחייך.. שנים אני עובד עם לקוחות, שמעתי הגדרות מהגדרות שונות, החל מלקוח שקרא לעכבר אלחוטי "עכבר בלי זנב" ועד ללקוחה שקראה לכונן ה-CD "מעמד כוסות נשלף" אבל ההגדרה שלך לדבר הזה עם המגירות עשתה לי את כל היום...

אשרי שזכיתי לשמח ;);););););)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;555770:
ללקוחה שקראה לכונן ה-CD "מעמד כוסות נשלף"

גדול!
אימצתי את הרעיון!
תגיד, נראה לך שגם לשתיה חמה זה טוב?

אני הולך לפתח פטנט משלים..
מהצד השני יהיה מאפרה נשלפת..:D

• הוסף לסימניות
תיזהר, מישהו באמריקה תבע את חברת המחשבים שלו על זה שהכונן, סליחה, מעמד הכוסות לא החזיק את משקל הכוס.
התביעה נדחתה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;555975:
תיזהר, מישהו באמריקה תבע את חברת המחשבים שלו על זה שהכונן, סליחה, מעמד הכוסות לא החזיק את משקל הכוס.
התביעה נדחתה.
יש קליפ ידועה איך אחד משתמש אם הכונן בשביל הכוס שלו ובטעות זה נסגר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;555893:
גדול!
אימצתי את הרעיון!
תגיד, נראה לך שגם לשתיה חמה זה טוב?

אני הולך לפתח פטנט משלים..
מהצד השני יהיה מאפרה נשלפת..:D
עוד תהיה צריך להתחלק ברווחים .הקרדיט שמור....:p:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבת;556066:
עוד תהיה צריך להתחלק ברווחים .הקרדיט שמור....:p:p
הלו הלו.
פטנט רשום וכל הזכויות שמורות!
המאפרה המצאה בלעדית שלי...
גם כשהמצאתי את המעמד לכוסות היו כאלה שזילזלו.. היום?! אין מחשב בלי זה..
אנחנו מנסים לחשוב על רעיון בשביל בעלי הנטבוק.. אולי מעמד מיני של כוסות קפה שחור.. (זה יתאים גם לדיסקים הקטנים.. למי שיתעקש להשתמש לשימושים מוזרים גם..)

• הוסף לסימניות
פשטטטטט....... יזמות עסקית ועבודה מהבית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה