SAMORAI. משהו חדש שניסתי

• הוסף לסימניות
חיפשתי דרך להתאמן על צבעים, ולנסות סגנון שונה, זה מה שיצא לי..
מה אתם חושבים?..

קבצים מצורפים

• samoraiB.jpg
    KB 657 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
פשיייי !!
מוצלח ביותר !
הקו המופשט והמרובע של הדמות מזכיר לי משחקוני פלאש ...

• הוסף לסימניות
מדהייים...

• הוסף לסימניות
"אביר הצללים"?
סגנון קצת חול"י אבל מיוחד וביצוע מדהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;766586:
"אביר הצללים"?
סגנון קצת חול"י אבל מיוחד וביצוע מדהים.
קצת חול"י? חח איך אפשר לצייר סמוראי וזה יהיה ישראלי? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;766676:
קצת חול"י? חח איך אפשר לצייר סמוראי וזה יהיה ישראלי? :)

נראה לי שהכוונה לסגנון ה-איך קוראים לזה? ויקטוריאני?

מוצלח מאד. האם הכתמים שבקדמת הדף רומזים על סמוראים שעומדים מסביבו? אם כן, הצללים לא יכולים ליפול בדרך הזו. כיווני צל וגווני צל שונים צריכים מספר גופי תאורה שעומדים במרחיקים הגיוניים, אבל הציור נראה מואר כולו באור ירח, הצל צריך להיות אחיד בגוון ובכיוון הנפילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;766682:
נראה לי שהכוונה לסגנון ה-איך קוראים לזה? ויקטוריאני?

מוצלח מאד. האם הכתמים שבקדמת הדף רומזים על סמוראים שעומדים מסביבו? אם כן, הצללים לא יכולים ליפול בדרך הזו. כיווני צל וגווני צל שונים צריכים מספר גופי תאורה שעומדים במרחיקים הגיוניים, אבל הציור נראה מואר כולו באור ירח, הצל צריך להיות אחיד בגוון ובכיוון הנפילה.
צודקת, להגנתי אני יגיד שמאוחרי האנשים שמסביבו יש מדורה.. מה שמסביר את הצל בכיוון ההפוך.. כן.. זה בהחלט מסביר הכל.. :)

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים מקסים! איזה יופי!
תמשיך גם בסגנון הזה. כל כך מקצועי. ומושקע ונהדר!
משהו קטן שאתה בטח כבר יודע: אם אתה רוצה שהחרב תנצנץ יותר - תעשה את הירח לא לבן לגמרי ואת הנצנוץ בלבן 100%. ואז זה יתן לך את הנצנוץ של החרב. הייתי גם מוסיפה קו של ברק לבן על החרב עצמה. וכן הייתי מוסיפה אינקינג בכל הציור, במיוחד בסמוראי עצמו.
עוד דבר בקשר לצללים - אתה צודק בקשר למדורה, (או אולי לפידים), מה שמפריע לי זה הצללים הבהירים יותר. הגדול הקידמי - זה אפשרי, השניים הקטנים שליד הסמוראי לא מובנים לי. אם זה סימנים על הקרקע - אז הם דומים מידי לצלליות של סמוראים נוספים. אם זה צלליות רחוקות שעולות על צלע הגבעה - אז הם לא מספיק מאורכות. ככה נראה לי לעניות דעתי.
מקווה שההארות תורמות ומתקבלות בברכה. כי הציור פשוט מרהיב, ואני מאוד רוצה לראות תוצרים כאלו בספרים של הילדים שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;766699:
צודקת, להגנתי אני יגיד שמאוחרי האנשים שמסביבו יש מדורה.. מה שמסביר את הצל בכיוון ההפוך.. כן.. זה בהחלט מסביר הכל.. :)

תחשוב על עוד קצת...
אם יש מדורה אחת - יש מקור אור נוסף אחד שיפיל צללים בכיוון אחד.
כדי שיפלו צללי כמו שציירת - צריך מדורה מאחורי כל אחד מהלוחמים, אבל אז כל מדורה מטילה עוד צללים גם על הלוחמים האחרים... מה לעשות, ההגיון מסבך את העבודות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;767326:
תחשוב על עוד קצת...
אם יש מדורה אחת - יש מקור אור נוסף אחד שיפיל צללים בכיוון אחד.
כדי שיפלו צללי כמו שציירת - צריך מדורה מאחורי כל אחד מהלוחמים, אבל אז כל מדורה מטילה עוד צללים גם על הלוחמים האחרים... מה לעשות, ההגיון מסבך את העבודות...
מממ.. צודקת..

• הוסף לסימניות
אז לא נורא נגיד שיש מדורה מאחורי כל אחד בנפרד
אבל(!!) אם כך לכל הדמויות אמור ליהות כמה צללים (מכל מקור אור )
-דילמה-
אלה אם כן נתאר לעצמנו שכל מדורה מכוונת על ידי קרשים או כאלה בצורה שהאור שלה יהיה מכוון בדיוק בכיוון של כל לוחם ולוחם
רק שאם כך אמור ליהות גם הצל של אותם קרשים ...
:confused::confused:
..
רק בורא עולם יציל(ל) אותנו

• הוסף לסימניות
סמוראי זה לא משהו לא מציאותי?
מי אמר שציור וצללים חייבים להיות מציאותיים?
מוצלח!
לא מציירים ציורים בסגנון זה בתוכנות וקטוריות בדרך כלל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביג לונדון;769570:
מוצלח!
סמוראי זה אמיתי מאוד (קבוצה של ברברים חולי נפש שנכחדו)
לא יודע על מה מציירים את זה, זה בMANGA כל מקרה..

ואני מאוד רוצה לראות תוצרים כאלו בספרים של הילדים שלי.

תודה רבה, מחמיא לי מאוד :)

• הוסף לסימניות
משעה שהוקפץ....
הסמוראים היו לוחמים עזי נפש. מהשכבה האצילה של יפן. לוחמים בעלי עקרונות וקודי התנהגות נוקשים. אנשים מאוד מפותחים מבחינה תרבותית ביחס לעולם בזמנם - מבין הגויים כמובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביג לונדון;769570:
מוצלח!

כמו שכבר כתבו - סמוראי זה משהו מציאותי. אבל גם משהו לגמרי לא מציאותי אמור להיות מצוייר כהלכה. זה הדבר הכי בסיסי שאני מצפה לו בציור.אפשר להשתולל עם פרופורציות ופרספקטיבה ולהגזים בתאורה ולעשות הכל בכל סגנון שיעלה על הדעת, אבל הקריטריון לבחון אם זה טוב או לא הוא ההגיון בציור. הגיון במשמעות של ביצוע תלת מימדי ע"י פרספקטיבה ותאורה. זה אפילו לא חייב להיות ממש נכון. מספיק שזה יהיה משכנע...
(ואני לא מדברת על טעם, שהוא ענין אישי, כידוע.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה