קצת חול"י? חח איך אפשר לצייר סמוראי וזה יהיה ישראלי?נכתב ע"י *לאה;766586:"אביר הצללים"?
סגנון קצת חול"י אבל מיוחד וביצוע מדהים.
נכתב ע"י yoyoBL;766676:קצת חול"י? חח איך אפשר לצייר סמוראי וזה יהיה ישראלי?![]()
צודקת, להגנתי אני יגיד שמאוחרי האנשים שמסביבו יש מדורה.. מה שמסביר את הצל בכיוון ההפוך.. כן.. זה בהחלט מסביר הכל..נכתב ע"י מתלמדת;766682:נראה לי שהכוונה לסגנון ה-איך קוראים לזה? ויקטוריאני?
מוצלח מאד. האם הכתמים שבקדמת הדף רומזים על סמוראים שעומדים מסביבו? אם כן, הצללים לא יכולים ליפול בדרך הזו. כיווני צל וגווני צל שונים צריכים מספר גופי תאורה שעומדים במרחיקים הגיוניים, אבל הציור נראה מואר כולו באור ירח, הצל צריך להיות אחיד בגוון ובכיוון הנפילה.
נכתב ע"י yoyoBL;766699:צודקת, להגנתי אני יגיד שמאוחרי האנשים שמסביבו יש מדורה.. מה שמסביר את הצל בכיוון ההפוך.. כן.. זה בהחלט מסביר הכל..![]()
מממ.. צודקת..נכתב ע"י מתלמדת;767326:תחשוב על עוד קצת...
אם יש מדורה אחת - יש מקור אור נוסף אחד שיפיל צללים בכיוון אחד.
כדי שיפלו צללי כמו שציירת - צריך מדורה מאחורי כל אחד מהלוחמים, אבל אז כל מדורה מטילה עוד צללים גם על הלוחמים האחרים... מה לעשות, ההגיון מסבך את העבודות...
סמוראי זה אמיתי מאוד (קבוצה של ברברים חולי נפש שנכחדו)נכתב ע"י ביג לונדון;769570:סמוראי זה לא משהו לא מציאותי?
מי אמר שציור וצללים חייבים להיות מציאותיים?
מוצלח!
לא מציירים ציורים בסגנון זה בתוכנות וקטוריות בדרך כלל?
ואני מאוד רוצה לראות תוצרים כאלו בספרים של הילדים שלי.
נכתב ע"י ביג לונדון;769570:סמוראי זה לא משהו לא מציאותי?
מי אמר שציור וצללים חייבים להיות מציאותיים?
מוצלח!
לא מציירים ציורים בסגנון זה בתוכנות וקטוריות בדרך כלל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //