Samsung E1200 - שאלה קטנה למומחים

• הוסף לסימניות
בוקר טוב.

יש את המכשיר הזה כידוע כ'כאילו כשר' ועוד גירסא של רק 'תומך כשר'..
הרי כולנו יודעים שזה חתיכת בולשיט, ואין את המכשיר הזה ב'כשר' אורגינל, וועדת הרבנים לא נתנה חותמת למכשיר הזה, אלא מה, זה משחקי גירסא וכו'... סיבה למסיבה לקחת מחיר גבוה יותר.

שאלתי היא-האם כשאני קונה את המכשיר הנז"ל בחנות ברמת גן וכדו' [כביכול מכשיר 'לא כשר'], האם הוא יתמוך בסים כשר מיד, או שהוא יזדקק לאיזשהי פריצה/החלפת גירסא?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
המכשיר לא יתמוך צריך החלפת גירסא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tch;1137951:
המכשיר לא יתמוך צריך החלפת גירסא

תודה על התגובה..

על סמך מה אתה אומר את זה? על סמך ידיעה כללית או מעשית מנסיון שלך בשטח?
כי זה ממש נפק"מ בשבילי..

תודה.

• הוסף לסימניות
מישו?

• הוסף לסימניות
לא יתמוך מידיעה מחבר שקנה באייבורי,
צריך להחליף גירסה לגירסה שמתאימה לכשרים לא כ"כ קשה רק צריך את הידע (לי אין)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות..

מישהו יודע איך מחליפים גירסא?
בוא נאמר ככה, זה לא נראה לי מסובך, אלא פשוט צריך למצוא את האתר שבו יש את כל הגירסאות וכו', ולעבוד דרכו, השאלה איפה הוא נמצא?

תודה רבה רבה, התשובות ממש יעזרו לי, כי יש מבצעים עכשיו גם על המכשירים האלו עכשיו, כמעט בחצי מחיר מהחנויות בבני ברק, ועוד רגע החנויות נסגרות.....

האם KIES תעזור כאן?

• הוסף לסימניות
לא צריך להחליף גירסה צריך להחליף את הimei.
ואז הוא יתמוך בסים שחור (סים לא כשר עם מספר כשר, מחליפים את זה בכל מרכז שירות של החברות).

• הוסף לסימניות
מגניב, תודה.
ואיך מחליפים imei? ולאיזה imei צריך להחליף?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב.

המבצעים עדיין בעיצומם עד יום שני, אני מעוניין לקנות את המכשיר הזה, ובמקום לשלם עליו 150 שקל בבני ברק, יש אותו ברשתות ברמת גן (אייבורי ו-KSP) עכשיו ב-79 ש"ח בלבד!
אבל אני רוצה שיתמוך כשר, יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי?
מישהו שיודע איך מחליפים גירסא/imei?
אני מדבר על רשת אורנג'/סלקום.

תורה חסה על ממונם של ישראל.
תודה ענקית.

• הוסף לסימניות
יש לך בישי פון בכ-20 ש"ח.
ואם אתה רוצה ביותר זול פנה אלי למייל המופיע בחתימתי.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה רבה רבה,
העניין הוא שאורנג' כידוע התחילו לפני כמה חודשים לחסום את כל המשחקים של סימים לא כשרים עם מספרים כשרים, מחמת איום שהם קיבלו מוועדת הרבנים שיורידו להם את ההכשר, השאלה היא אם עדיין אפשר לעשות את כל הקומבינות האלו..

• הוסף לסימניות
היה לי חבר שאורנ'ג סגרו לו את זה והוא הלך לישי פון והוא עשה שם איזה שהוא קוד והוא פתח את זה.

• הוסף לסימניות
ממתין לכל בדל של מידע..

תודה רבה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
לסיכום לרווחת כל תושבי הפורום הנכבדים [למי שזה מעניין..];
המכשיר אכן לא יעבוד עם סים כשר, והוא צורך פריצה/החלפת גירסא/imei/איך שקוראים לזה,
בחנויות המחירים הם כדלהלן; דוד פון-70 ש"ח, ישי פון אף פעם לא עונה לטלפון :), ונס תקשורת לוקח הכי זול, 30 ש"ח בלבד.

בהצלחה,
חנוכה שמח.

• הוסף לסימניות
נס תקשורת- שירות מעולה!!! מניסיון!!!

• הוסף לסימניות
אגב, המחיר הזה תקף רק ברשת אייבורי מחשבים בבני ברק או גם בירושלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1138812:
אגב, המחיר הזה תקף רק ברשת אייבורי מחשבים בבני ברק או גם בירושלים?

בכל רשת אייבורי, אבל צריך לבדוק זמינות במלאי, כי כשאני הלכתי אתמול לא היה צבע שחור/כחול בכלל, אלא רק לבן.

• הוסף לסימניות
איפה פורצים בזול בירושלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1138835:
איפה פורצים בזול בירושלים?

חנויות שעושות את זה, אני לא מכיר.. אני לא ירושלמי...
אבל בגלל שהעניין הזה מאוד נכנס בציבור, כתוצאה מכך המון סוכנים נותנים שירות כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה