say cheese :)

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• IMG_8269.png
    KB 934.6 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
עריכה מוגזמת

• הוסף לסימניות
העיניים העיניים...

• הוסף לסימניות
תמונה ממש יפה!

כרגע אין קונטרסט בין הפנים (והשיער) לבין הרקע כך שהולכת העין היא לגוף והחוצה ימינה.

(ריטוש הפנים מסתיים ללא טשטוש, כך שיוצר קצוות חדים)

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד! הדלת של הבית שלך?;)
הייתי שמחה לכזאת באזור שלי

• הוסף לסימניות
תודה.
הלוואי עלי דלת כזו - מתאים לי :)
פרלה - תאמיני לי הוא נראה בובה!

• הוסף לסימניות
אחלה רקע! בא לי לערוך את זה בש"ל...
הפנים מעט "מגוהצים" לטעמי.

• הוסף לסימניות
מילכי -
הרקע הילד, שילוב הצבעים - ובכלל כל הסטיילינג כאן - מושלם
- קצת חסר לי האף - כמעט ולא רואים אותו (חוץ מהנחיריים...)

• הוסף לסימניות
מילכי תמונה מטריפה
אני אוהבת מאוד סגנון התמונות שלך
אבל משו מפריע לי מאוד בכל התמונות
העריכה המוגזמת
התווי פנים האמיתים של המצולם נעלמים

קבצים מצורפים

• IMG_8269.jpg
    KB 36.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מענין לראות את התמונה בלי עריכה

• הוסף לסימניות
הילד: חמוד.
הלוקישן: מדהים.
התאורה: רכה ומחמיאה.
הריטוש: מעט מוגזם.
הצבעים: צהוב מדי.
הקומפוזציה: בשעת הצילום היה כדאי לחתוך את העיגול מימין, הוא מבלבל את העין ומתחרה בפנים של הילד, בגדול 'צורת עיגול' היא אנרגיה מעגלית רבת עוצמה בפריים, עיגול נוסף אם הוא לו קרוב מאוד לחברו, אז הוא מעמיס ומפר את האיזון, לכן רצוי לקטוע עיגולים מיותרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה