נכתב ע"י שריתיש;1907094:מקפיץ לי תשובה כזו:
החיפוש שלך - פרוג - לא תאם אף מסמך.
.......
חפש ב Clearch -
ושוב מחזיר אותי לחיפוש של רימון
אין פתרון... כל נסיון חיפוש בגוגל מועבר על ידי רימון לsearch.clearchנכתב ע"י שריתיש;1907046:רימון חסמו לי את החיפוש בגוגל,
כל חיפוש עובר מיד לsearch.clearch שרות החיפוש שלהם
ואני לא מצליחה לחזור לחיפוש גוגל הרגיל.
מישהו מכיר את הבעיה? מה הפיתרון?
החיפוש הזה גרוע, וממש נראה מוזר (כאילו ממומן)נכתב ע"י הרבי מיעוטו;1908016:מצוין שזה כך. מה אתן צריכות את גוגל עם שלל בעיותיו . החיפוש הזה מציון ומה עוד שבדיוק בשביל זה התחברתן לרימון. לא כך?!
עד עכשיו זה היה כך, אבל לאחר השינוי כבר אי אפשר.נכתב ע"י 3 פינות;1908088:זה דף חיפוש של רימון, יש דרך לבטל אותו, תחפשו יש איפושהו בדף ההוא אופציה לבחור לעבור לגוגל רגיל לתמיד.
נכתב ע"י שריתיש;1908579:פינתי,
כנראה רק אני ואת לקוחות של רימון
אבל זה ממש מעצבן
זה לא מוצא תוצאות... זה באמת נראה כאילו מישהו החליט מה אפשר למצוא...
אוף!!!
נכתב ע"י 2OR;1908642:יש אפשרות לבטל
תסתכלו למטה ב'אודות' שם יש אפשרות לבחור לעבור חזרה למצב של גוגל.
אנסה לשלוח קישור ממני:
http://www.google.co.il/about_r.php?g=23898278c1850f536d688db3614128a0
אצלי אני על גוגל, לכן הקישור מפנה למעבר חזרה לחיפוש שלהם
תנסו ללחוץ אצלכם באודות, וזה יהיה לכם הפוך
דווקא אני אתרוג...נכתב ע"י שריתיש;1908579:פינתי,
כנראה רק אני ואת לקוחות של רימון![]()
נכתב ע"י 2OR;1908642:יש אפשרות לבטל
תסתכלו למטה ב'אודות' שם יש אפשרות לבחור לעבור חזרה למצב של גוגל.
אנסה לשלוח קישור ממני:
http://www.google.co.il/about_r.php?g=23898278c1850f536d688db3614128a0
אצלי אני על גוגל, לכן הקישור מפנה למעבר חזרה לחיפוש שלהם
תנסו ללחוץ אצלכם באודות, וזה יהיה לכם הפוך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים