תנו לי ביקורת ~See me at sea~

• הוסף לסימניות
ואת פניני פינקתי עם פנינה (ויקטורית)

כמובן רק אחרי שהבטיחה יותר שיתוף פעולה לפעם הבאה..
ואני ממש לא בונה על זה:confused:
1.jpg
2.jpg
3.jpg

• הוסף לסימניות
איזה צבעים יפים!!
החוף הזה מהמם!!

• הוסף לסימניות
הראשונה מאלפת!!! חתיכת דוגמנית....

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות!!!
הבנות שלך דוגמניות!!
באיזה שעה צולם?
[אני אישית פחות התחברתי לפנינה]

• הוסף לסימניות
הראשונה משגעת!נשפך שם החן !!
הצבעים נותנים קצת תחושה של חורף. פחות קייצי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
פחות מתחברת לצדפה..
[אני אישית פחות התחברתי לפנינה]
ברור!
זה רק בשביל הגימיק.. בחיים לא עובר פיתוח
הצבעים נותנים קצת תחושה של חורף. פחות קייצי.
נכון, היה זה בוקר עם ערפל

• הוסף לסימניות
איזה מתוקות!
תמונות יפות מאוד!
ואיזה באסה על הערפל ותשמחי שאלו התוצאות..
פעם אחת נתקלתי בכזה בוקר עם לקוחות, היה אביך ומעונן והים יצא פלטה חומה ושטוחה...
בלית ברירה הים עבר צביעה מסיבית והשתלת גלים...:(

• הוסף לסימניות
סט מקסים
הילדה בובה

• הוסף לסימניות
אלופה שאת! יפה שהצלחת להוציא משהו בכזה מזג!!!!!!!
והבנות...
דוגמניות אחת אחת!!!
התמונה הראשונה לוקחת בגדול!!!!!!

• הוסף לסימניות
מתוקות הבנות שלך!
תמונות מקסימות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה