SEO -מישהו מכיר תוסף שמעתיק באופן אוטומטי כותרת תמונה לתגי אלט?

• הוסף לסימניות
יש לי אתר עם תמונות מרובות, ואני מעוניינת להעתיק באופן אוטומטי את כותרות התמונות לתגי אלט [המזוהים ע"י חיפוש גוגל, וחשובים לצורך SEO, וגם בקרוב - חייבים זאת לצורך חוק הנגישות].
מישהו מכיר תוסף שיודע לעשות זאת באופן אוטומטי באתר וורדפרס?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;2272103:
אולי בכל זאת?

כנראה לא קיים תוסף במיוחד בשביל הצורך הנדיר והחריג הזה.

מצד שני זה משהו שניתן לביצוע בעזרת פקודת SQL די פשוטה...

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבין:
יש לך תג תמונה כזה
This user does not have permission to use the HTML BB code.

ואת בעצם רוצה לשים את הערך של title גם בalt. נכון?

אם כן, לא צריך פה שום תוסף, זה דקה עבודה בPHP.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;2275857:
אני רוצה להבין:
יש לך תג תמונה כזה

ואת בעצם רוצה לשים את הערך של title גם בalt. נכון?

אם כן, לא צריך פה שום תוסף, זה דקה עבודה בPHP.

אתה מתכוין שזה יוכל לעשות את הפעולה הזאת על כל התמונות שבספריית המדיה? זה מה שאני מעוניינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;2272814:
מצד שני זה משהו שניתן לביצוע בעזרת פקודת SQL די פשוטה...

נכתב ע"י Nahum;2275857:
לא צריך פה שום תוסף, זה דקה עבודה בPHP.

לי נראה שזה טיפה יותר מורכב מדקה עבודה... לנתח את הטקסט, לשלוף את מה שבין המירכאות (או מירכאות כפולות של TITLE), ליצור ALT ולהכניס אותו במקום הנכון (וקודם לבדוק אולי יש כבר ALT אם מירכאות ריקות). ליישם את הפעולה לכל הפוסטים. אחר כך, אם יש איזה באג - לטפל בכל מסד הנתונים שהתקלקל.
בקיצור, מי שאין לו ידע בPHP, הגיוני מאוד, לדעתי, שיחפש תוסף מוכן.

אבל דווקא עם JS נראה לי אפשר לעשות את זה מהר:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2276258:

תודה ויישר כח! אבקש ממישהו שיישם לי את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2276258:
לי נראה שזה טיפה יותר מורכב מדקה עבודה... לנתח את הטקסט, לשלוף את מה שבין המירכאות (או מירכאות כפולות של TITLE), ליצור ALT ולהכניס אותו במקום הנכון (וקודם לבדוק אולי יש כבר ALT אם מירכאות ריקות). ליישם את הפעולה לכל הפוסטים. אחר כך, אם יש איזה באג - לטפל בכל מסד הנתונים שהתקלקל.
בקיצור, מי שאין לו ידע בPHP, הגיוני מאוד, לדעתי, שיחפש תוסף מוכן.

אה, אוקיי. חשבתי שמדובר בתמונות שמוטמעות ברמת הtemplate, לא בhtml שנשלף מהDB.

אבל למה לטפל בזה דרך הDB?
מעבר לכך שבכל עדכון של title צריך להריץ את הפונקציה הזו, הרבה יותר קל לעשות את זה ברמת הPHP שמקבל את התוכן מהDB ושם אותו בtemplate.

אם אתה משתמש בDOM Document אתה יכול לממש את זה כמעט כמו הדוגמה שלך בJS.

לגבי המימוש בJS - זה יכול לעזור מבחינת נגישות, השאלה אם זה יעזור מבחינת SEO, האם גוגל יודע לקרוא את הJS ולאנדקס את האתר בהתאם. לא יודע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;2276750:
אה, אוקיי. חשבתי שמדובר בתמונות שמוטמעות ברמת הtemplate, לא בhtml שנשלף מהDB.

אבל למה לטפל בזה דרך הDB?
מעבר לכך שבכל עדכון של title צריך להריץ את הפונקציה הזו, הרבה יותר קל לעשות את זה ברמת הPHP שמקבל את התוכן מהDB ושם אותו בtemplate.

אם אתה משתמש בDOM Document אתה יכול לממש את זה כמעט כמו הדוגמה שלך בJS.
ואז אתה צריך להריץ את הפונקציה של ההחלפה בכל בקשת הדף... לא חבל?
לגבי המימוש בJS - זה יכול לעזור מבחינת נגישות, השאלה אם זה יעזור מבחינת SEO, האם גוגל יודע לקרוא את הJS ולאנדקס את האתר בהתאם. לא יודע.
ב7-8 שנים האחרונות גוגל מסתדר עם JS מצוין.
דרך אגב, גם כאן בפורום פעם עשינו שטויות והכנסנו מילים אחד בתוך ההודעות של השני על ידי JS. אחר כך ראינו שגוגל סרק את זה.
חומר לקריאה בענין (יש עוד המון כמובן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2277026:
ואז אתה צריך להריץ את הפונקציה של ההחלפה בכל בקשת הדף... לא חבל?
עדיין לדעתי עדיף לממש את זה בלוגיקה ולא בDB ברוב המקרים. אבל זה כבר דיון בפני עצמו ולא כאן המקום...
נכתב ע"י s976;2277026:
ב7-8 שנים האחרונות גוגל מסתדר עם JS מצוין.
דרך אגב, גם כאן בפורום פעם עשינו שטויות והכנסנו מילים אחד בתוך ההודעות של השני על ידי JS. אחר כך ראינו שגוגל סרק את זה.
חומר לקריאה בענין (יש עוד המון כמובן)
מעניין מאוד, תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה