- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;467446:אחרי שראיתי כל כך הרבה אתרים בסגנון הזה, אמרתי בוא ננסה גם.
נכתב ע"י park;467675:יפה מאוד.
אולי כדאי שהרקע לא ימרח על כל המסך וליצור לו שוליים מתכוונות.
נכתב ע"י ראש_יהודי;467676:יפה מאד,
למרות שממך הייתי מצפה למשפט:
אחרי שראיתי כל כך הרבה אתרים בסגנון הזה, אמרתי בוא ננסה אחרת.
![]()
נכתב ע"י naamah;467929:אני תוהה אם זה לא רחב מדי. מה רוחב האתר בפיקסלים? הכוונה לשטח שבו יש תוכן, לא לרקע שממשיך לצדדים.
אני חוששת שיש אנשים שתתקבל אצלם גלילה הצידה.
יש לי בעיה עם היישור של הלוגו. בד"כ באינטרנט, מיישרים או לימין או לשמאל. לא למרכז.
נכתב ע"י מ.ש.י.;468077:אולי להוסיף תמונה של הרבי.
כללי במיוחד.
נכתב ע"י אלי ויסברג;467723:לא הבנתי.
לאתר הולך להיות גודל קבוע בפיקסלים.
השוליים הם למעשה שורה אנכית של פיקסל שתשוכפל באמצעות קוד פשוט.
נכתב ע"י park;468181:התכוונתי שהבאנר יהיה רק מעל החלק הפעיל של האתר (או קצת יותר) ולא ימרח על כל המסך בשיכפול.
נכתב ע"י naamah;468277:סורי, לא דוגמה טובה. לCNN 'מותר' מה שלא 'מותר' לכל אחד.
מה גם שהגרידיות באתר של CNN באמת תואמת למיקום הזה של הלוגו, והוא נראה "יושב" הרבה יותר הגיוני. בעיצוב שלך גודל הלוגו, מיקומו, המרחק משני האלמנטים שמצדדיו, הבחירה היכן למקם את המפה שמיקמת משמאל - הכל נראה מקרי מדי ולא "יושב".
כמובן, אין חוקים באינטרנט, הכל אפשרי, אני רק חושבת ש'אל תבלבל את הגולש במקום שזה לא נצרך' זה כלל נכון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים