SMS ב- GMAIL

• הוסף לסימניות
יש לי כמה אנשי קשר שכאשר הם אינם מקוונים יש ליד השם שלהם סימון של פלא' שמעיד שאת מספרי הפלא' שלהם הזנתי, ואני יכולה לשלוח להם SMS דרך הג'מייל.
בדר"כ, אנשי הקשר האלה הופיעו לי תמיד מתחת לרשימה ה"כתומה".
היום פתחתי וגיליתי שהם "נעלמו". חיפוש מהיר ומרפרף לא העלה דבר. ואז גיליתי את חלקם בין שאר ה"נקודות האפורות" בלי סימון של פלא'.
חשבתי תקלה, אך כשניסיתי לבחור באפשרות "שלח SMS" הוא הציג לי מידע חדש כדלהלן:

______ (השם של האיש קשר) עשויים להיות מחויבים עבור SMS על ידי ספקי השירותים הסלולרים שלהם, בכל פעם שאתה מקיש Enter.

מה נשתנה????

האם פסו ימי התום?
האם התחיל עידן הפרך, תחילה בפה רך ובחיני חינם ואח"כ במיסים וארנוניות?
האם יבוא יום שגם הצ'אט והחזקת תיבת המייל יתורגמו לכסף?
ובכלל, מילא אני הייתי צריכה לשלם, אני אשקול את הכדאיות והנחיצות של העניין. אך מה אשם מי שאני צריכה לשלוח לו מסר דחוף?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה בדיוק
אבל אחרי יום יומיים זה חזר כמו שהיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;757362:
גם לי זה קרה בדיוק

זה לא אומר שלא מחייבים אותם. יתכן שבכך הם מכסים את עצמם שהם ידעו אותך בדבר ולא חייבים לידע אותך כל פעם מחדש.

אם כי ההגיון אומר שזה לא חוקי לחייב אותי כי מישהו החליט לשלוח לי SMS דרך ג'מייל.
(למען והייתם נקיים: יש לי פלא' כשר.השורה לנעלה זו רק דוגמא להמחשה של חוסר הצדק שבדבר)

• הוסף לסימניות
איך אפשר לחייב אותם על קבלת SMS ?
אפשר לחייב רק את מי ששלח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;757368:
(למען והייתם נקיים: יש לי פלא' כשר.השורה לנעלה זו רק דוגמא להמחשה של חוסר הצדק שבדבר)

התחלתי לתמוה על מה הרעש הגדול...
אבל אם זה סתם חוש צדק מפותח... הולם לך :)

• הוסף לסימניות
כפולים עליך ישראל.........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;757633:
התחלתי לתמוה על מה הרעש הגדול...
אבל אם זה סתם חוש צדק מפותח... הולם לך :)

הדגשתי את זה בגלל שכתבתי בדוגמא על SMS שאני מקבלת. ולי ב"ה אין דרך לקבל לפלא' SMS.

מה שכן, לא כל הסובבים אותי זכו לפא' כשר ולפעמים כשצריך משהוא דחוף ממישהו שלא זמין כעת במייל, נח שאפשר להשיג אותו בSMS דרך הג'מייל. אז זה כן שימושי לי והרעש הגדול נוצר על כך שלפתע זה נהיה בתשלום ועוד לזה שמקבל לא לזה ששולח.

(האמת כשאני חושבת ע"ז זה יכול להיות טריק נחמד לבוס שלא רוצה להעלות משכורת, לשלוח לו מלא הודעות SMS עם שאלות כשהוא לא במשרד. ובסוף חודש לומר לו: לא חבל? הכסף במילא יצא, לא כדאי יותר שילך אלי ותרויח עובדת מרוצה מאשר שילך לחברת הסוללאר שלך? :p:eek::))

• הוסף לסימניות
זה נראה מאד לא הגיוני שאפשר לחייב מישהוא שלא מעוניין לקבל.
ואם הוא מעוניין לקבל - אז מצוין, שישלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;757362:
גם לי זה קרה בדיוק

גמלי...
זה הסתדר יותר מהר מיום יומיים.........

בכלל בזמן האחרון הג'ימייל מתבלבל לי מדי פעם..... רענון- ובד"כ זה מסתדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה