sms חינם מהמחשב

• הוסף לסימניות
שלום רב,
בתור אחת ששולחת המון הודעות טקסט, יש למישהו מידע על תוכנה ששולחת חינם הודעות מהמחשב?
חן חן.

• הוסף לסימניות
ג'ימייל

• הוסף לסימניות
ג'ימייל זה רק לאורנג ופלאפון ורקהודעה ליום למספר....
אם את בסלקום או באורנג' אז תרשמי באתר שלהם ויש לך משהו כמו 20 הודעות חינם אבל שוב רק לאותה חברה...

• הוסף לסימניות
text me חפשי בגוגל, מתקינים תוכנה, וכמובן לא לסלקום.
ויש גם ICQ שאותו אני לא מכירה. (שם נותנים לך מספר אני חושבת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טופי תות;744250:
text me חפשי בגוגל, מתקינים תוכנה, וכמובן לא לסלקום.
ויש גם ICQ שאותו אני לא מכירה. (שם נותנים לך מספר אני חושבת)

אצלי טקסט-מי כבר הפסיק לעבוד, בשני מחשבים שונים.
חשבתי שהתוכנה כבר לא עובדת יותר, אבל אולי אני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara770;744189:
ג'ימייל זה רק לאורנג ופלאפון ורקהודעה ליום למספר....
אם את בסלקום או באורנג' אז תרשמי באתר שלהם ויש לך משהו כמו 20 הודעות חינם אבל שוב רק לאותה חברה...

בג'ימייל זה רק לחברות מסויימות, אבל לא הודעה ליום למס'!!!

• הוסף לסימניות
דרך בזק אישי בעלות של כמה שקלים לחודש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גר_צדק;745119:
תוכלי להרחיב?
איך ומתי?

אני משתמש המון בוואט-סאפ,ויבר, סקייפ,וגוגל טאק, זה לא מה ששאלתם,
אך סתם לידע כללי, לכל מי שיש סמארטפון+חבילת גלישה. זה ממש כדאי.

סקייפ וגווגל טאלק כמובן אפשר גם ממחשב למחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה