• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשלוח SMS ממיל של וואלה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ממיל של ג'ימייל אפשר לעשות קומבינה לשלוח...

• הוסף לסימניות
מה סתומרת? מגימיל אני יודעת שאפשר אבל אין לי אפשרות לשולח עד שהוא יחזיר לי תשובה
ולכן רציתי מוואלה יש אפשרות?

• הוסף לסימניות
למה, איך את שולחת בגימיייל? אני לא שולח ככה!

• הוסף לסימניות
זהו פורום חרדי הנשמע להוראת רבותיו.
האוסרים SMS ומכשירים בלתי כשרים.
סוג כזה של שאלות אפשר לשאול במקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
הפורום אומנת חרדי, אבל זה לא אומר שאי אפשר לשאול סוג כאלה של שאלות... אפשר לחשוב ששאלו פה משהו גרוע.

ולעניין-
הייתי גם שמחה לדעת איך שולחים דרך ג'מייל.

• הוסף לסימניות
צודק, 100%
מה לעשות שיש לקוחות לא חרדים שרק ככה אפשר לתקשר איתם?
סוג כזה של שאלות אפשר לשאול במקומות אחרים
גם במקומות אחרים גדול"י אסרו... עדיף להשאר במקום בטוח ולשאול כאן את השאלות הדחופות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;929496:
צודק, 100%
מה לעשות שיש לקוחות לא חרדים שרק ככה אפשר לתקשר איתם?

וגם אצלי זה כך...
[אומנם לא נקרא להם חילונים, אבל הם מחזיקים סוג של מכשיר כזה...]

• הוסף לסימניות
כל הצוותים הרפואים למיניהם הם בעלי מכשירי פלאפון לא כשר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sem;929494:
זהו פורום חרדי הנשמע להוראת רבותיו.
האוסרים SMS ומכשירים בלתי כשרים.
סוג כזה של שאלות אפשר לשאול במקומות אחרים.

הם גם אסרו אינטרנט, אז איך את פה?

• הוסף לסימניות
מירוני, הגזמת!
זה פרוג זה לא א י נ ט ר נ ט!

• הוסף לסימניות
פותחים את החלון של הצ'אט ובצד שמאל באפשרויות יש לך אפשרות לשלוח הודעה כתובה (אגב מספר ההודעות הזה מוגבל ובמידה ושולחים לך גם הודעה דרך המייל אז מתווסף לך עוד מס' הודעות לשליחה)

• הוסף לסימניות
טוב אז אני שולח SMS ככה: אני פותח חלונית צאט של הכתובת מייל שלי הנוספת - כמובן שהיא על מצב לא מקוון (בגימייל) "עוד" בראש החלונית, לוחץ על "שלח הודעת SMS" מזין את המס' הרצוי, ומסמס...

• הוסף לסימניות
צילום מסך

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 15.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
חחח הקדמת אותי...
הקומבינה אצלי, זה שלהוא עם הSMS אין גימייל!!! לכן אני פותח את הצאט של המייל השני שלי...

• הוסף לסימניות
מה סתומרת? אז אפשר מוואלה או לא?

• הוסף לסימניות
ענינו לך על הגימייל :D
לא מכירים וואלות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;929533:
חחח הקדמת אותי...
הקומבינה אצלי, זה שלהוא עם הSMS אין גימייל!!! לכן אני פותח את הצאט של המייל השני שלי...

אולי אפשר להסביר לי על הקומבינה במילים פשוטות יותר?
ואפשר לענות לי על ה SMS?

ודרך אגב: זה לא עובד לכל החברות...

• הוסף לסימניות
אני פותח חלונית הצאט של הכתובת מייל נוספת שיש לי (בגימייל)
לוחץ על המילה "עוד" בראש החלונית, לוחץ על "שלח הודעת SMS" מזין את המס' הרצוי, ומסמס...
הבנת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה