אני לא מבינה, אחד מילדי לוקח שנים לחיידר ביצה קשה(לא רוצה לחם) והביצים נשארות עד שבוע טריות לגמרי.
כשמכינים לשבת ביצים הן גם ליותר מ24 שעות.
ואני מדברת כמובן על ביצה בשלמותה וקליפתה
גם אני חשבתי כך,
עד ששמעתי את זה מכמה וכמה אנשים,
הייתי בטוחה שרק אצלי הסעיף הזה פסח...

ובקשר לשבת-
מאז אני משתדלת להכין ביצים ממש לפני שבת:(...

Screenshot from 2020-02-02 20-57-52.png

דחוף! נשיקות בתנור, עם טורבו או בלי?
טורבו לא הכרחי אא"כ את אופה בבת אחת מספר תבניות.
ומרנג לא אופים אלא מייבשים.
אם את רוצה נשיקות לבנות תקפידי על אפיה ארוכה בחום נמוך.
90 מעלות לכל היותר.

נערך לאחרונה ב:
טורבו לא הכרחי אא"כ את אופה בבת אחת מספר תבניות.
ומרנג לא אופים אלא מייבשים.
אם את רוצה נשיקות לבנות תקפידי על אפיה ארוכה בחום נמוך.
90 מעלות לכל היותר.
את מתכוונת על התוכנה של האוכל ולא של המאפים?
כמו תפו"א וכדו'?

סימון של פס למעלה ולמטה, עם מאוורר באמצע.
שומעים את המאוורר עובד

אצלי יש באופן קבוע ביצים קשות במקרר, עם קליפה, ומחזיקים טוב אפילו יותר משבוע,

אם המקרר מקרר טוב למה לחשוש?

ברוגלך ושמרים- ניסיתי עם אותו בצק אחרי שהרוגעלך יצאו מושלם
אז לא תופח לך אחרי שאת עושה את הצורה של העוגה?
אולי את מהדקת מידי חזק את ההגליל?
או מחכה מידי הרבה זמן לפני ההכנסה לתנור (כי זה הרבה התעסקות וכד') ואז כבר לשמרים 'אין כח' לתפוח?

אז לא תופח לך אחרי שאת עושה את הצורה של העוגה?
אולי את מהדקת מידי חזק את ההגליל?
או מחכה מידי הרבה זמן לפני ההכנסה לתנור (כי זה הרבה התעסקות וכד') ואז כבר לשמרים 'אין כח' לתפוח?
תודה
אולי באמת עובר זמן
כי רק אחרי ההתפחה אני מתחילה להתעסק בעוגה

כשכתוב במתכון עוגיות אוראו
האם הכוונה היא לעוגיות עם מילוי (עוגית סנדוויץ)
או עוגיה נטו ללא הקרם ?

סתם מעניין
שמרסקים עוגיות כאלו לפרורים
(כמו ששירה כתבה פעם)
זה לא נהיה במרקם של בוץ בגלל המילוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה