צריכה עזרה בקשר לחצילים בתנור.
אחרי שהמלחתי רבע שעה ויצא מזה קצת נוזלים.איך מעבירים מזה את המרירות שיש בחלק מהם?

גם הסודה לשתיה שהיה במקור 4 כפיות זה יותר מידי?
לא בטוח.
היא יותר עדינה מבחינת התפחה, האבקה יותר מסיבית.
יש לך נסין עבר עם העוגה עם סודה לשתיה?

בקיצור, צריך להחליף מתכון :)
יש לך מתכון מוצלח לתת לי לעוגת יומולדת?
כבר הרבה זמן אני מחפשת...
לא בטוח שצריך להחליף מתכון
לדעתי יש שם איזו טעות עם כמות הסודה לשתיה

דחוף!
הכנתי בצק לבייגלים, התפחתי 90 דקות, תפח מעולה, אבל הבצק יצא מאוד מאוד נוזלי, הוספתי קמח, לשתי שוב, והעמדתי לעוד התפחה.
עשיתי נכון? (לפעם הבאה...)
וכמה זמן להתפיח עכשיו?

דחוף!
הכנתי בצק לבייגלים, התפחתי 90 דקות, תפח מעולה, אבל הבצק יצא מאוד מאוד נוזלי, הוספתי קמח, לשתי שוב, והעמדתי לעוד התפחה.
עשיתי נכון? (לפעם הבאה...)
וכמה זמן להתפיח עכשיו?
עד כמה נוזלי? א"א היה ליצור עיגולים?
רוצה לתת את המתכון ואעיף מבט?
בכל מקרה, את תתפיחי עכשיו אלא תצרי עיגולים ואותם תתפיחי, כ20 דק'.

לא היה אפשר ליצור עיגולים
המתכון:
4 כוסות קמח
25 גרם שמרים
2.5 כוסות מים
ביצה
כף שמן
כף סוכר
כף מלח
מהספר של ציפורה קרייזמן, הכנתי כבר את המתכון הזה ,אבל פעם אז אני לא זוכרת מה עשיתי...
הייתי צריכה פשוט להוסיף בהדרגה את המים..., אבל הבן שלי בכה... :(
וכבר התפחתי קצת...

לא היה אפשר ליצור עיגולים
המתכון:
4 כוסות קמח
25 גרם שמרים
2.5 כוסות מים
ביצה
כף שמן
כף סוכר
כף מלח
מהספר של ציפורה קרייזמן, הכנתי כבר את המתכון הזה ,אבל פעם אז אני לא זוכרת מה עשיתי...
הייתי צריכה פשוט להוסיף בהדרגה את המים..., אבל הבן שלי בכה... :(
וכבר התפחתי קצת...
וואו זה טונה מים!
כמעט 5 כוסות מים לקילו.
הייתי מחליפה מתכון או שמה בהדרגה, כמו שכתבת שאת עושה תמיד.

[QUOTE
במה אפשר להמיר קקאו בעוגה?
[/QUOTE]
בקפה
יש לי 2 אחיות שרגישות לקקאו
זה הולך מצוין ברב המתכונים

יותר נראה מתכון של ספינג' לא של בייגלס
מתכון לביגלס', הכנתי אותו כבר כמה פעמים, יוצא טעים מאוד.
פשוט אני לא יכולה לשמוע את הבן שלי בוכה, כל ציוץ אני רצה אליו, אלו התוצאות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה