הכנתי עוגת גבינה עם ריבת חלב נראה לי של @shira bira נראה טעים ומגרה
מחפשת ציפוי לעוגה שתראה יותר מרשים אבל לא יהרוס את הטעם. אפשר רעיון?
תודה

איך הופכים שמנת לבישול לשמנת מתוקה?
יש דבר כזה?

אם השמנת לבישול היא 36% ומעלה ואין בה תבלינים היא יכולה לתפקד כשמנת מתוקה.
אם היא 16% היא לא יכולה לעמוד בהקצפה.

וצריך להוסיף לה סוכר? משהו?

מישהו אמר לי שזה בעיה להקפיא שמנת מתוקה?
יש לי רולדה שמילאתי וציפיתי בשמנת מתוקה ,
בעיה להקפיא אותה?

יש לי שאלה לכל מומחיות ההקפאה וההפשרה-
יש לי עוף קפוא שאני צריכה שיכנס לתנור ביום ראשון על הבוקר (אחרי השריה של לילה במקרר עם התיבול)
האם זה לגיטימי להוציא עוף מהמקפיא למקרר בחמישי לפני כניסת החג, כדי לתבל במוצ״ש ולאפות בראשון? כלומר שהיא יעמוד מופשר במקרר בערך יום וחצי-יומיים? בד״כ כשאני מפשירה עוף אני משתמשת בו מיד כשמפשיר, אין לי ניסיון עם זה...

מישהו אמר לי שזה בעיה להקפיא שמנת מתוקה?
יש לי רולדה שמילאתי וציפיתי בשמנת מתוקה ,
בעיה להקפיא אותה?
אני תמיד מקפיאה רולדות, וכשרוצים מפשירים ושוב חוזר למקפיא, לא נראה לי שזה הרס אותה!

צריכה עזרה-
בפשטידת בצל שמכילה קוטג', גבינה צהובה וגבינת עיזים- במה אפשר להחליף את גבינת העיזים?
או שהיא לא כ"כ גרועה בטעם שלה?

אני מקציפה המון זמן את השמנת מתוקה ולא מקציף. מה יכול להיות? איך אפשר להציל את העסק?

בפשטידת קוטג' שצריך 2 קופסאות ויש לי רק 1 ו 1/2 במה אפשר להמיר את יתרת הקוטג'?

בפשטידת קוטג' שצריך 2 קופסאות ויש לי רק 1 ו 1/2 במה אפשר להמיר את יתרת הקוטג'?
אולי בגבינה קשה כמו בולגרית מגורדת + מעט שמנת מתוקה?
(אני מסתמכת על מתכון של קוטג ביתי)
או שפשוט תכיני 3/4 מתכון אם זה פרקטי מבחינת התבניות.

אולי בגבינה קשה כמו בולגרית מגורדת + מעט שמנת מתוקה?
(אני מסתמכת על מתכון של קוטג ביתי)
או שפשוט תכיני 3/4 מתכון אם זה פרקטי מבחינת התבניות.
תודה, ננסה את הבולגרית והשמנת בעז"ה.

עזרה,
הכנתי פאי פלפלים
האם אופים את בצק הפאי קודם,
או שהוא נכנס לתנור יחד עם הפלפלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה