- הוסף לסימניות
בדיוק@חנה הינדה , נראה לי שאת מתכוונת לנבט שיוצא מהקינואה כשהיא באה במגע עם נוזל.
בדיוק@חנה הינדה , נראה לי שאת מתכוונת לנבט שיוצא מהקינואה כשהיא באה במגע עם נוזל.
לא לזה התכוונתי.בדיוק
מה הבעיה לצפות בריצ' קפה?במה לצפות עוגה לבנה אם קנו בטעות ריצקפה במקום ריצ להקצפה?
איך לצפות בריצ' קפה?מה הבעיה לצפות בריצ' קפה?
זיגוג מעולה, ללא בישול, רק מערבבים בקערהבמה לצפות עוגה לבנה אם קנו בטעות ריצקפה במקום ריצ להקצפה?
ריצ' קפה זה לא ריצ' רגיל בטעם קפה?איך לצפות בריצ' קפה?
לא.ריצ' קפה זה לא ריצ' רגיל בטעם קפה?![]()
כמה זה חד פעמי רגיל?שלי ספציפית, אלא אם כן ציינתי אחרת- זה בחד פעמי רגיל
180 מ"לכמה זה חד פעמי רגיל?
שלי ספציפית, אלא אם כן ציינתי אחרת- זה בחד פעמי רגיל
ריץ קפה זה ריץ' המיועד לקפה -כתחליף לחלב.מה הבעיה לצפות בריצ' קפה?
יכולות להיות סיבות רבות - חלמון שהתערב בחלבון, מזג אויר חם מדי, טיפת נוזל או שומן שנפלה לחלבון.אני באמצע הכנת עוגת טורט גבינה
ומשום מה הביצים לא עלו לקצף,נהיה מרקם נוזלי לבן.
מדוע?יש מה לעשות ,או להכין חדש?
תודה
באמת היו כמה טיפות חלמון,יכולות להיות סיבות רבות - חלמון שהתערב בחלבון, מזג אויר חם מדי, טיפת נוזל או שומן שנפלה לחלבון.
עצתי היא שתכיני בחושה גבינה.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים