כללי SOS ספר על פרימייר

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!
ספר של מנטור על פרימייר או ספר אחר ברמה הזו...
תודה לכל המצילים!!!:eek::eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
למה?
להשאלה?
הלוואה?
קניה?
מאיפה את?

• הוסף לסימניות
יש פה בפורום משהיא שמכונה מורה לפרמיר, שהיא הוציאה ספר והיא מוכרת אותו ב150 ש"ח שלדעתי זה מחיר הוגן (יכול להיות שאני טועה והמחיר 100 ש"ח) אם אתה רוצה אני יעשה השתדלות לבדוק יכול להיות שיש לי עדיין את הטלפון שלה, היא גרה בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות אבל אם אין להשיג אז להלוות.
אני צריכה את הספר של מנטור והם כבר לא מוכרים אותו.

• הוסף לסימניות
יש לי באנגלית, אם יעזור.

• הוסף לסימניות
אני רוצה בעברית ממישהוא שאפשר להמליץ עליו מהכרות אישית או נסיון

• הוסף לסימניות
יש לי להלוות לך

• הוסף לסימניות
מה שידידתנו מפרוג הוציאה, זה בעברית זה על פרמיר 4 וזה מנוסח יפה לפי הדוגמיות שהיא העלתה לאתר, והכי חשוב אתם מפרנסים משפחה חרדית ולא איזה הוצאה חילונית להבדיל

• הוסף לסימניות
כן מנטור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;392614:
כן, מנטור פרימייר 1.5
המון תודה על הרצון הטוב והנדיבות!
אבל חשבתי והגעתי למסקנה שלב יודע מרת נפשו
ואני טיפוס קצת מפוזר...
מפחיד אותי להלוות מאחרים
ולכן למרות שזה דחוף אני אחפש לקניה בלבד
אבל חיממת לי את הלב עם הצעת ההלוואה המידית

• הוסף לסימניות
ספר ההדרכה שיש באתר שהובא כאן, הוא בסיסי לחלוטין, הספר של חני מקיף בהרבה יותר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פפפ;393112:
תודה תודה!
הצלת אותי!

יש גם משהוא כזה על אפטר אפקט?:):):)

לא ראיתי שם. אולי יש במקום אחר. צריך לחפש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה