כללי Spot Healing Brush Tool

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הסבר כמה שיותר מפורט עליו. מה הוא נותן ביחס ל"פלסטר" הרגיל, וכו'.
תודה

• הוסף לסימניות
בס"ד
הכלי הזה יודע לדגום מידע מהתמונה באותה שיטה כמו כלי החותמת אבל בשונה מכלי החותמת הוא מצרף את המידע תוך התחשבות בגווני האיזור בו המידע מצורף..

• הוסף לסימניות
זהו כלי ה"פלסטר" הרגיל. אני שאלתי מהו הspot healing

• הוסף לסימניות
באין מענה ניסיתי אני לחקור את צפונותיו של הspot healung וראיתי שהוא אכן דוגם חלקים מתמונה ומטמיע אותם אך הוא מחליט אילו חלקים לדגום. מאד מוזר. גם באפשרות של טקסטורה הוא עושה מחלקי תמונה טקסטורות. דווקא יפה לו הייתי מפענחת כיצד לשלוט על חלק התמונה שידגם. (לא עושים זאת בכלי זה ע"י שימוש בalt.)
היואיל מישהו להחכימני בנידון?

• הוסף לסימניות
גם אני ניסיתי אותו ויצאו לי תוצאות מוזרות, בלי שליטה איזה חומר הוא מעתיק.
אם יש לך את הספר של מנטור של פוטושופ cs3,
בעמוד 206
הם קוראים לכלי, מברשת הריפוי הנקודתי, להעלמת נקודות לא רצויות בתמונה.

אם אין לך, יותר מאוחר אעתיק לך את ההסבר על הנושא.

• הוסף לסימניות
אין לי. אשמח אם תעתיקי.
מה שקורה זה שאם מנסים להשתמש עם alt הם מסבירים שם שזהו כלי שדוגם אוטומטית, ושאם אני רוצה דגימה ידנית עלי להשתמש ב"פלסטר" הרגיל.

• הוסף לסימניות
מתוך הספר של פוטושופ:

כלי מברשת הריפוי הנקודתי הוא למעשה, גרסת "דיאט" של כלי מברשת הריפוי... במקום לדגום בנקודה אחת ולשכפל בנקודה אחרת, פשוט בוחרים את מאפייני המברשת הרצויים ו... לוחצים על נקודות מיותרות בתמונה. כבמטה קסם, הנקודות נעלמות. כדאי לשים לב כי כלי זה נועד להסרה מהירה של נקודות קטנות בלבד או במילים אחרות, כלי זה משלים את פעולתם של כלי החותמת, כלי מברשת הריפוי וכלי הטלאי, אך לרוב, לא יוכל להחליף אותם...

חלון האפשרויות:
אפשר לקבוע את שיטת הדגימה והמיזוג עם הרקע, את מאפייני המברשת ואת שיטת השילוב של המידע המשוכפל עם המידע הקיים.
proximity match
מתאים להסרת נקודות אשר אינן מונחות על טקסטורה.

create texture
מתאים להסרת נקודות אשר מונחות על טקסטורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה