SQL לא נפתח

• הוסף לסימניות
התקנתי בעבר על המחשב SQL server express 2014 ועבד מצוין.
בשלב מסוים מחקתי כמה תוכנות מהמחשב שלא היו נראות לי שימושיות, ואני חוששת שמחקתי גם רכיבים הקשורים ל-SQL.
מאז, בניסיון הפעלת התוכנה מתקבלת הודעה:
cannot find one or more components. please reinstall the application

ניסיתי להתקין מחדש את SQL server express, אך זה עדיין לא עזר.

יש מי שיכול לעזור?

• הוסף לסימניות
לא עזר.

• הוסף לסימניות
ודאי.

• הוסף לסימניות
נסי בהוספה הסרה של תוכניות אופציה של "תיקון" להתקנה.

• הוסף לסימניות
עברתי על כל הרשימה שבקובץ המצורף, ועשיתי תיקון לכל מה שהתאפשר.
עדיין נותרה הבעיה.
כנראה שלא מספיק ידעתי מה למחוק ומה לא.

אם יש פה מישהו שמבין ויכול ע"פ הצילום מסך לכוון, תבוא עליו הברכה.
03/03/2016 - התקנתי VS, וכנראה יחד עם זה הותקנו קבצים הקשורים ל-SQL.
24/05/2016 - התקנתי SQL.
13/11/2016 - היום, התקנתי שוב, לאחר שמחקתי התקנות קודמות.

קבצים מצורפים

• SQL.jpg
    KB 389.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
וואו, זה נראה שיש לך שם סלט שלם, אני יכול לנסות להגיד לך במצבך להסיר את כל מה שנראה קשור וגם זה לא בטוח שיעזור, באיזה תוכנות נטו את צריכה להשתמש?

• הוסף לסימניות
Visual Studio, SQL Server, WebMatrix

(אגב, גם WebMatrix שאותה התקנתי לאחרונה, לא מצליחה לאפשר PHP, ואני חוששת שזה קשור לאותה סיבה...).

• הוסף לסימניות
לנסות להסיר אותם עם תוכנה שמסירה (לא זוכר שם, יבואו הטכנאים וירשמו שם של תוכנה)

• הוסף לסימניות
לדעתי, תחשבי ברצינות על אפשרות של לפרמט ולהתקין רק ואך ורק את מה שאת צריכה בלי ניסיונות וכו' , אם יש לך כל הזמן תוכנות שאת צריכה להוסיף ולהוריד תשתמשי במכונה וירטואלית, המורכבות של התוכנות האלו זה סיפור לא פשוט.

• הוסף לסימניות
כתבתי רק את התוכנות שאני צריכה בעולם התכנות.
משתמשת בעוד הרבה תוכנות מעולם הגרפיקה וכד'.

כל הרכיבים הכתובים שם ברשימה, שאינם בתאריכים שבהם התקנתי,
הם כנראה עדכונים אוטומטיים, לא?

• הוסף לסימניות
לא בדיוק, הם תוכנות עזר נלוות שעוטפות את הויזואל וה sql, הם אלו שמיצרות את המורכבות הזו,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2302170:
לא בדיוק, הם תוכנות עזר נלוות שעוטפות את הויזואל וה sql, הם אלו שמיצרות את המורכבות הזו,
וכנראה שאת אחת מהן מחקתי בעבר בטעות...

• הוסף לסימניות
ואם אמחק הכל,
אז גם ויזואל סטודיו לא תעבוד?

איך הן נוצרות?
האם לאחר מחיקה של כל הרשימה, והתקנה של SQL אקספרס,
הן גם תגענה?

• הוסף לסימניות
זה מה שאני אומר, בשלב זה עקב ריבוי ההתקנות והמחיקות קשה לדעת כבר מה ישפיע על מה ומה יחסי הגומלין, לכן אמרתי מה שאמרתי בנוגע לפרמוט

• הוסף לסימניות
לפרמט פרושו של דבר למחוק את כל המחשב
ולהתחיל להתקין הכל מההתחלה?
(רק לפני שבוע שילמתי לטכנאי שיתקין לי גרסא מעודכנת של תוכנות גרפיות...)

• הוסף לסימניות
כן, לצערי הרב, ההימור שלי שייקח יותר זמן וטרחה לנסות לפתור את הבעיה ללא פרמוט מאשר להתחיל עכשיו ולחפור (אפילו ברמה של טכנאי) מה הבעיה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הייעוץ והסבלנות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה