• הוסף לסימניות
יש אפשרות ליצור execute(@query לתוך טבלה או לצרף 2 execute(@query אחד לשני ת
סוג של execute(@query
union execute(@query??

• הוסף לסימניות
אני מצרפת פה את השאילתא שכתבתי היא שולפת לי טבלה ,
1. ולטבלה הזאת אני צריכה לצרף טבלה נוספת כזאתי .... השאלה איך אפשר ?
2.בתנאי אני צריכה שאיפה שמופיע המילה עסקת /עסקה לא יופיע לי והוא כן מביא לי ואני לא מוצאת את הבעיה ....

declare @reportDateM1 varchar(100)
declare @reportDateM2 varchar(100)
--נתוני התאריך
set @reportDateM1 ='2018-06-01'
set @reportDateM2 ='2018-06-30'
DECLARE @cols AS NVARCHAR(MAX),
@query AS NVARCHAR(MAX)
DECLARE @a AS NVARCHAR(MAX)
set @a = N'%עסקת%'

select @cols = STUFF((SELECT distinct ',' + QUOTENAME(oprj.PrjName)
from OPRJ
where( (PrjCode>1 and PrjCode<25 )or oprj.PrjCode=104 or oprj.PrjCode=106 or oprj.PrjCode=100 or oprj.PrjCode=108)
FOR XML PATH(''), TYPE
).value('.', 'NVARCHAR(MAX)'),1,1,'')

set @query ='SELECT distinct c,'+ (@cols)+' from
(
(select ocrd.CardName c,sum(jdt1.Debit) s,oprj.PrjName p
from ocrd
join jdt1
on jdt1.ContraAct = ocrd.CardCode
join ojdt
on ojdt.TransId = JDT1.TransId
join oprj
on oprj.PrjCode = JDT1.Project
where jdt1.Account = ''8102'' and not (jdt1.LineMemo LIKE ''%עסקה%'' or jdt1.LineMemo
LIKE ''%עיסקה%'' or jdt1.LineMemo like '''+(@a) +''')
and (jdt1.DueDate >='''+( @reportDateM1) +''' and jdt1.DueDate <= '''+( @reportDateM2) +''')
and ( (PrjCode>1 and PrjCode<25 )or oprj.PrjCode=104 or oprj.PrjCode=106 or oprj.PrjCode=100 or oprj.PrjCode=108)
group by ocrd.CardName ,oprj.PrjName)
) x
pivot
(
max(s)
for p in (' + @cols + ')
) p '
execute(@query)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה