SSD מה דעתכם?

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי מה חדש בזה. בהמון מחשבים (כולל שלי)מותקנים דיסקים כאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;730912:
לא הבנתי מה חדש בזה. בהמון מחשבים (כולל שלי)מותקנים דיסקים כאלה.
לא קראת את הפוסט נכון?

• הוסף לסימניות
עדין לא השתכנעתי להיפרד מהRAID 5 הישן והטוב....
כל החיים אתה עסוק בפחד אולי זה יקרוס והלכו הנתונים וחצי יום אתה עובד על חומר וחצי יום מגבה אותו...
ולעצם העניין הרעיון של תוכנה שתזהה על איזה קבצים אתה עובד הרבה ואותם להעביר לSSD קנה אותי ...

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
אני מניח שכוונת פותח האשכול היתה על נושא העמידות והבלאי של SSD.
האמת שזה לא ככ רלוונטי למשתמש הביתי.
ניקח למשל את הסדרה הפשוטה של אינטל - 320.
הם מצהירים שתוחלת החיים היא לפחות כתיבה של 60 טרה בייט (כאן - http://www.intel.com/content/www/us...orage-application-specification-addendum.html)
דיסק ממוצע של מחשב (לא דיסק עבודה כי ממילא אין מקום שם , אלא דיסק של מע הפעלה וכד ) כותב בערך 500 MB ליום. (כך עולה מבדיקה שלי) - אבל כדי להיות רגועים נכפיל את זה ב 4 - נאמר שבכל יום נעשית כתיבה לדיסק של 2 גיגה בייט (כל הדיסק הוא 128 ...) - לפי חשבון של 60 טרה זה יוצא 84 שנה !!!!!!
בהתחשב בקצב הגידול הנוכחי במחיר של גביע לבן תוכל לקנות אז SSD של פטהבייט....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה