כללי stock.xchng -sxc חינמי? דחוף- אודה מאד על תשובה מהירה

• הוסף לסימניות
האם יש מי שקרא את האותיות הקטנות ורשיונות השימוש ב- stock.xchng
-או בקיצור sxc
ויודע לעזור לי האם התמונות שם הם חינמיות גם לשימוש מסחרי?
ומה תנאי השימוש? (לדוג' פרסום שם האתר / היוצר וכדו')
אודה למי שיודע ויכול לסייע לי בנושא.
תודה רבה מראש!

(ד"א לשואלים באשכול סמוך: היום נפתח מעולה, ויש שדרוג באפשרויות החיפוש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1065687:
האם יש מי שקרא את האותיות הקטנות ורשיונות השימוש ב- stock.xchng
-או בקיצור sxc
ויודע לעזור לי האם התמונות שם הם חינמיות גם לשימוש מסחרי?
ומה תנאי השימוש? (לדוג' פרסום שם האתר / היוצר וכדו')
אודה למי שיודע ויכול לסייע לי בנושא.
תודה רבה מראש!

(ד"א לשואלים באשכול סמוך: היום נפתח מעולה, ויש שדרוג באפשרויות החיפוש)

מה שיש לצידו ירח, מסחרי. מה שיש עיגול מלא, יש תנאים מגבילים. בדאך כלל קרדיט.

כך אני הבנתי בתנאים.

• הוסף לסימניות
איפה רואים את הסימון של ירח או עיגול?
שוב תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מצאתי תודה רבה!!!
אכן גם לתמונות שיש עיגול תנאי השימוש הם פרסום הקרדיט של הצלם בד"כ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה