כללי stroke באילוסטריטור.

• הוסף לסימניות
מצ"ב צילום מסך.
אני רוצה ליצור סטרוק, שאם אחיל אותו על צורה בעלת פינות, בפינות יהיה המשך של הדוגמא- במקרה הזה- עיגול.
יצרתי עיגול. ויצרתי ממנו סטרוק.
עכשי יש לי את התרשים הזה (מצ"ב) שבו אני בוחרת איזה צורה תהיה באיזה "צומת" של פינות.
כשאני מנסה להשים את העיגול בפינה, הוא פשוט לא מאפשר. (העיגול זה האורגינל) כך שכאשר אני מחילה את הסטרוק, הוא יוצר לי קו עם עיגולים, אך בפינות- שטח ריק.
איפה טעיתי?

קבצים מצורפים

• Screenshot 2014-01-31 02.26.14.png
    KB 25.6 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הריבוע השני משמאל ריק ושם מוגדר הפינה. כרגע הגדרת רק את הקו ללא הפינה.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה אתם מנסים לעשות אבל קו מנוקד אפשר ליצור בצורה פשוטה יותר.

• הוסף לסימניות
א. ניסתי להשים בשני משמאל את הפינה. וזה לא מאפשר לי.
ב. כן, אני מנסה לעשות קו מנוקד... הדרך של ארוכה והפוכה מידי?

• הוסף לסימניות
תגררי לפינה ההיא עם ALT

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1186473:
אני לא יודע מה אתם מנסים לעשות אבל קו מנוקד אפשר ליצור בצורה פשוטה יותר.
תוכל לכתוב את הדרך בקצרה?
קצת הסתבכתי פה...
נכתב ע"י תמנתי;1186550:
תגררי לפינה ההיא עם ALT
לא הבנתי, מה לגרור לאיפה?

• הוסף לסימניות
כשאת גוררת את הצורה שלך למברשת שיצרת [במקרה הזה עיגול], אם את לוחצת על ALT תוך כדי גרירה לחלונית המברשות, זה מאפשר לך לבחור לאיזה מיקום להכניס את הצורה.

• הוסף לסימניות
ואפרופו קו מנוקד, בחלונית הסטרוק לאחר שיצרת קו מתאר לצורה, את יכולה לסמן V בחלון הקטן של קויןם מקווקוים, להגדיר לו שיהיה מנוקד אם תתני לקו ערך של 1 למשל. אבל לדעתי בדרך הזו יותר קשה לוודא שבכל הפינות תהיינה נקודות בדיוק כמו שרוצים כי בחלונית הסטרוק לדדעתי הוא מפסר באופן שווה כמו שמתחשק לו ואי אפשר לדייק שתהיה נקודה דווקא בפינה. אולי כן אפשרי אבל אני לא יודעת איך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1188448:
כשאת גוררת את הצורה שלך למברשת שיצרת [במקרה הזה עיגול], אם את לוחצת על ALT תוך כדי גרירה לחלונית המברשות, זה מאפשר לך לבחור לאיזה מיקום להכניס את הצורה.
תודה!
עשיתי, אבל הוא מורח לי את העיגול, ולא מכניס עיגול אחד בפינה...
נכתב ע"י תמנתי;1188451:
ואפרופו קו מנוקד, בחלונית הסטרוק לאחר שיצרת קו מתאר לצורה, את יכולה לסמן V בחלון הקטן של קויןם מקווקוים, להגדיר לו שיהיה מנוקד אם תתני לקו ערך של 1 למשל. אבל לדעתי בדרך הזו יותר קשה לוודא שבכל הפינות תהיינה נקודות בדיוק כמו שרוצים כי בחלונית הסטרוק לדדעתי הוא מפסר באופן שווה כמו שמתחשק לו ואי אפשר לדייק שתהיה נקודה דווקא בפינה. אולי כן אפשרי אבל אני לא יודעת איך.
רעיון, אבל זה יוצא לי ריבועים קטנים, ואני צריכה דווקא עיגולים.

אז נשארתי עם הבעיה...
איך ליצור קו מקוקו עם עיגולים בפינות?
תודה!

• הוסף לסימניות
בבקשה:

קבצים מצורפים

• 2014-02-04_020711.png
    KB 25.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
והנה הקובץ

קבצים מצורפים

• מסגרת עיגולים.pdf
    KB 223.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
גם הדרך שעשית למעלה אפשרית
צרי עיגול וסביבו ריבוע שקוף (לא מלבן, ע"מ שיהיה רווח שווה מכל כיוון) עפ"י הרווח שתרצי בין העיגול
גרר לחלון הדוגמיות Swatches
ביצירת מברשת תבנית שימי את את הדוגמית שנוצרה גם בפינה וגם ברצף.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1188916:

תודה תודה תודה!!!
בדיוק מה שחיפשתי...
משום מה חשבתי שהחלון הזה עושה רק קיוקווים, גילית לי שהקיוקווים בעלי פינות מעוגלות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1188892:
תודה!
עשיתי, אבל הוא מורח לי את העיגול, ולא מכניס עיגול אחד בפינה...

רעיון, אבל זה יוצא לי ריבועים קטנים, ואני צריכה דווקא עיגולים.

אז נשארתי עם הבעיה...
איך ליצור קו מקוקו עם עיגולים בפינות?
תודה!

תיכנסי לאפשרויות של הסטרוק ותגדירי שם לסטרוק קצוות עגולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה