• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• פרוג.jpg
    פרוג.jpg
    KB 601.4 · צפיות: 52
  • פרוגג.jpg
    פרוגג.jpg
    KB 638.2 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
חמוד מאד
תמונות יפות

הפרווה מיותרת לי ולא קשורה
הבגדים בגלל שזה מאד מתאים ואותו צבע זה גם מפריע לי מאד, הרבה יותר היה קונטרסטי ויפה אם היו בגדים בצבעים דווקא אחרים
תראי למשל את הנעלי אצבע איזה יופי הם משתלבים בגלל הניגודיות של הצבע

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות ממש!

הפרווה הכי לא SUMMER
:D

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות

בקשר לפרווה, יש לכם רעיון אחר במקום? לא נשמע לי להניח אוכל על הדשא בפרט שהוא התלהב לאכול את כל מה שהיה לידו,

מלכי

• הוסף לסימניות
התמונות יפות

אם העומק שדה היה יותר רדוד, הייתי יותר אוהבת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;2163236:
תודה על התגובות

בקשר לפרווה, יש לכם רעיון אחר במקום? לא נשמע לי להניח אוכל על הדשא בפרט שהוא התלהב לאכול את כל מה שהיה לידו,

מלכי

תמנוות מקסימות!
הייתי שמה מחצלת צבעונית במקום הפרווה.

• הוסף לסימניות
מקסים!!
החדות והצבע!!
פעם הבאה - מחצלת!! וכמו שאמרו פה - צבעי בגדים יותר קונטרסטיים לרקע.(כדאי ללכת עם כמה סטים של בגדים ולשגע לילדים את השכל...:eek::eek:)
וגם - אם זה ממש נדרש - אז משקפי שמש של ילדים -כי השחור והגודל הזה קצת מעוותים את המתיקות שלו.:cool:

• הוסף לסימניות
מקסים!!
השמש מתוקה ככ בעיצים.
פעם הבאה מחצלת או שמיכה דקה.

• הוסף לסימניות
לדעתי נכון לגבי הבגדים והמחצלת ומצטרפת ל"שירו"בעניין המשקפיים
יכול ליהיות שבלעדיהן זה היה מוצלח הרבה יותר..

• הוסף לסימניות
אני אהבתי נוראה את התמונה השניה.
התנוחה בה - מהממת...

• הוסף לסימניות
היי מלכי
התמונות פשוט חמודות!!!
לדעתי הבגדים משלימים ומתאימים מאוד,
וכל שאר האביזרים מיותרים, אפשר לוותר על משקפי השמש על המצלמה ועל הכפכפים
ומצטרפת לכולם בדעה של מחצלת.

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות,
טוב, אז מחר הולכים לקנות מחצלת:D ושיהיה גם לים;)

לגבי הבגדים מלכתחילה התאמתי את הבגדים לצבע של האבטיח אהבתי כך, ובהחלט קיבלתי את המלצותיכם לגבי צבע נגדי, אני שמחה לשמוע כל דעה

ולעניין המשקפיים יש גם תמונות בלי משקפיים אולי אני יעלה אותם בהמשך..

בכל אופן אני מאוד נהנית לשמוע אתכם ואת דעותיכם זה מחכים ומלמד
תמשיכו...

מלכי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה