• הוסף לסימניות
אנחנו בכלל שניים....

קבצים מצורפים

• 5W6A2705.jpg
    2.6 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
איזה הפתעה!

• הוסף לסימניות
אסתי את לא גומרת להפתיע :)

• הוסף לסימניות
זה עברה לעלות כאלה תמונות בלי נתונים;)
אלופה!:)

• הוסף לסימניות
מזה כל החותמות על הידיים?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
יצירה יפה של הק"בה (א"א לא להתייחס לזה)
הייתי נותנת ספייפ בימין התמונה לכיוון המבט שלו
חוץ מזה טכנית,תמונה טובה.

• הוסף לסימניות
תאורה כ"כ מדויקת ויפה

• הוסף לסימניות
מדהימים!!

בדיוק מתחת למרפק של זה הקרוב יותר למצלמה יש איזו הילה מוזרה שבגללה הייתי בטוחה בהתחלה שמדובר בעיבוד פוטושופ.

• הוסף לסימניות
איזו הפתעה...
מדהים.

• הוסף לסימניות
אסתי.

2 דברים יש לי להגיד לך:...
א. את לא נחהה לרגע....
ב. עד שלא ראיתי ת'הבדל בצווארון הייתי בטוחה שעשית כאן פ"ש טוב...;)
בעצם 3...
טווב זה שהתמונות שלך סוווף זה כבר לא חדש לנו...:)

• הוסף לסימניות
תאורה יפה
קומפוזיציה טיפה מעצבנת שגורמת לכך שהילד השני נראה לא כל כך בתמונה.

• הוסף לסימניות
התמונה משגעת אני חייב לומר זה פשוט א''א להפסיק להביט וואו:):)

• הוסף לסימניות
אני מתעצלת להגיב באשכולות כל כך רבים אבל אסתי את צלמת טובה
אני אוהבת את התמונות שלך, התפיסות והתאורות משהו משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה