נכתב ע"י C H A N Y;2350456:איזה צבעים רכים ונעימים! בכל ה-3
[בשתי האחרונות התנוחה לא טובה,במיוחד בשניה,אני יודעת כמה זה קשה עד בלתי אפשרי בניו בורן
מקווה שזה בסדר שאני בכל זאת אומרת]
נכתב ע"י תמר אלי;2350482:הכל מתוק ומיוחד
נכתב ע"י רותי טובי;2350494:אהבתי את הראשונה!
מתוקה!
נכתב ע"י אסתי גולדש;2350702:בובה מהממת!!
התמונה הראשונה יפיפיה
נכתב ע"י ♥ברכי♥;2351047:תמונות מקסימות, וגמני אוהבת את הראשונה
הערה קטנה, בראשונה נראה שכוון האור מצד שמאל והראש שלה מופנה לצד ימין, מומלץ להפנות את הפנים למקור התאורה.
נכתב ע"י shiraa;2351053:תמונות מקסימות!!
הראשונה מאד מאד מיוחדת!!!
נכתב ע"י יהודית שאני;2352270:תמונות מתוקות!
החיוך המתוק!
בראשונה קצת מציק לי הצוואר החתוך... הייתי מזיזה קצת את השמיכה
בשלישית היד שמתחת לראש לא נוחה לילדה...
נכתב ע"י רחל;2350467:העליתי לחוו"ד, אז זה מצוין שאת אומרת
רק אשמח להבין למה הכוונה תנוחה לא טובה?
כי התינוקת היתה ממש נינוחה
נכתב ע"י C H A N Y;2354066:רק עכשיו אני רואה,
בשניה -הפנים שלה לא לכיוון הנכון אלא כלפי מטה.
ובשניה היד משהו לא ברור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים