sx 710 אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
לצילום ביתי על מה הכי מומלץ לכוון את המצלמה?
ומתי מומלץ לפתוח זום, אם בכלל.

• הוסף לסימניות
לצלם על P.
זום מיועד לעצמים קרובים או פורטרטים. תרגישי חופשי להשתמש בזום.
לפעמים אני נתקל [בקומפקטית ישנה-אין לי מושג איך זה בדגם שלך] בבעית מיקוד בשימוש בזום.

• הוסף לסימניות
לצלם על pף ןלשים לב לאיזו
איזו גבוה נראה כמו "פיקסול"- כמה שיותר נמוך
ובתוך הבית כשאין מספיק אור-אין ברירה אלא פלש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2278278:

להמליץ לצלם על P ולא לכוון בתוכו כלום זה טעות!
במקרה כזה עדיף על אוטומט
האופציה P נועדה למי שיודע לכוון WB, אפשרות מדידת אור, בחירת איזו וכד' ואם לא מכוונים זה נמצא על הפרמטרים שהיו קודם שיתכן שהם ממש לא מתאימים בצילום הנוכחי.

יש לי את המצלמה הזו והיא ממש סבבה
בזום להשתמש כשצריך אך לא להגזים כי זה ע"ח האיכות- ובטח לא להגיע לזום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג את המצלמה הזאת? הדגם הזה נגמר בכל המקומות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;2278417:
להמליץ לצלם על P ולא לכוון בתוכו כלום זה טעות!
במקרה כזה עדיף על אוטומט
האופציה P נועדה למי שיודע לכוון WB, אפשרות מדידת אור, בחירת איזו וכד' ואם לא מכוונים זה נמצא על הפרמטרים שהיו קודם שיתכן שהם ממש לא מתאימים בצילום הנוכחי.

יש לי את המצלמה הזו והיא ממש סבבה
בזום להשתמש כשצריך אך לא להגזים כי זה ע"ח האיכות- ובטח לא להגיע לזום דיגיטלי

איפה יש הוראות לכוון הwb>?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiraa;2278517:

אני קניתי לפני החג באלי ביתן הצילום בבני ברק ב- 1100 ש,ח
אז היה גם באותו מחיר בלנדאו מחשבים בב"ב
ויש חנות פוטו מן במודיעין עילית שארמו לי שיש להם אותה בהזמנה מראש.

הבנתי שגם למשווקים של החברה בחו"ל היא אזלה מהמלאי.

• הוסף לסימניות
תלחצי על הכפתור האמצעי יש לך אפשרות לכוון יותר חי / חם וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiraa;2278517:

ממש לא נגמר ראיתי שלנדאו מחשבים מפרסם את זה. ויש בעוד מקומות לא להילחץ מהשמועה הזאת
אני קניתי לפני החגים בטרקלין חשמל כהלכה.
לפני כל קניה לבדוק אם יש חוברת בעברית מלאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה