• הוסף לסימניות
בעקבות המלצות, אכזבות, ביקורות סותרות ודיונים שהיו כאן בפורום על דגם SX260 של קנון (שורה תחתונה: חלק מהאנשים ממליצים בחום ומרוצים מאד וחלק מאוכזבים ביותר)
- אני רוצה לברר על הדגם SX280.

האם באמת SX280 הוא דגם יותר חדש מ SX260? יש הבדל משמעותי ביניהם?

הדרישות: איכות צילום טובה בבית ובחוץ, תמונות חדות ויפות גם במצב אוטומט ואיכות וידאו טובה.

אם קיים דגם יותר חדש מאותה סדרה או דגם טוב גם של חברה אחרת בסביבות המחיר 1500 ש"ח- אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
בתקציב הזה שווה לך לחשוב ללכת על הדגם G -11 או 12 -13

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י twiti;1053191:
בתקציב הזה שווה לך לחשוב ללכת על הדגם G -11 או 12 -13

צודק.
גם לדעתי עדיף כבר להשקיע טיפה יותר כדי לקבל רמת צילומים גבוהה הרבה יותר.
(לי אישית יש ניקון P7700- שזו הסדרה שמקבילה לסדרת G של קנון, ואני מרוצה מאד)

אבל אני מבררת בשביל חברה שרוצה מצלמה קומפקטית ולא מדי גדולה, והדרישות שלה נמוכות יותר. היא לא חייבת את כל האפשרויות הידניות שיש בסדרה G, אבל חשוב לה תמונות באיכות טובה גם באוטומט וגם וידאו באיכות טובה.

יש מישהו שמכיר את הדגם SX280?

• הוסף לסימניות
מה עדיף עבור תמונות טובות בבית ובחוץ,
ומדי פעם גם צילומי מוצר עבור פרסומות?

מבחינת הזום לצילומי מאקרו, האם עדיף את:
Canon sx260 hs
או
Canon Power Shot G15

אני חולמת על זום אופטי גדול,
ובG15 יש רק X5
לעומת ה-SX, שיש X20

• הוסף לסימניות
...
הקפצה

• הוסף לסימניות
מנוסים שמשתמשים באחד מהמצלמות הנ"ל,
או אלו שהתלבטו בין שתיהן וקנו לאחרונה,
אפשר עזרה בהחלטה?
או לשמוע מה היתה ההתלבטות שלכם,
ולמה החלטתם בסוף מה שהחלטתם?

תודה רבה מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה